Juoksumessut 10.9.-15.9.2018

Järjestämme Turussa Juoksumessuja pari kertaa vuodessa. Juoksumessuilla pääset tutustumaan erilaisiin juoksuvarusteisiin sekä testaamaan juoksukenkiä ja -varusteita treeneissä.  Juoksumessut on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma.
Parhaiten messuja ja messutarjouksia sekä eri alekoodeja pääset seuraamaan ja hyödyntämään täältä.
Turussa on 10.9.-15.9.18 Juoksumessut! Luvassa kattavasti ohjelmaa kaikille juoksijoille sekä juoksijoiksi tahtoville ja muille liikkujille!
Juoksumessut tuo Turkuun 15.9.18 päiväksi kaikille juoksusta innostuneille juoksun erikoiskaupan! Messut on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma! Lisäksi jo ennen messuja, messuviikolla 10.9.-13.9.18 on iltaisin ohjelmassa juoksuun liittyvää erikoisohjelmaa. Myös tämä on kaikille avointa ja maksutonta. Huomioithan, että keskiviikon ohjelmaan tulee varata paikka etukäteen.
Luvasssa juoksua, kehonhuoltoa, vaateostoksia, juoksukenkien ja -juoksureppujen sekä otsalamppujen ja juoksusauvojen testejä ja kaikkea muuta mahtavaa.
New Balancen ja VJ-Sportin sekä Hoka one one -kenkiä ja FEET-kenkiä messuhinnoin. Samoin Salomonin juoksureppuja tuotteita myytävänä messuhinnoin! Samalla voit hankkia Flipbetin juoksuvyön tai kompressiotuotteita edulliseen hintaan sekä ihania treenivaatteita eri valmistajilta. Paljon eri tuotteita edullisin hinnoin!
Juoksumessuviikon ohjelma!
Maanantai 10.9.2018 klo 18: HARJOITTELU JA SYKKEET
Lyhyt luento sykkeiden merkityksestä harjoittelussa sekä käytännön kokeilua testitreenin muodossa. Ohjelmasta vastaa Suunto ja samalla pääset kokeilemaan Suunnon laitteita ja kysymään kysymyksiä Suuntolaitteista. Paikka: Vauhtisammakko.
******
Tiistai 11.9.2018 klo 18.30: POLKUJUOKSUTUOTTEIDEN TESTIT JA OTSALAMPPUJEN TESTILENKKI
Paikkana Villa Järvelä (avantouinti), Järveläntie 133, 20540 Lieto. Ohjelma: 18.30-20.00 polkujuoksukenkien, juoksureppujen ja Swix-sauvojen testausta 20-n.21.00 otsalamppujen testilenkki Näytteilleasettajina mm. Salomon, Hoka one one, VJ Sport, Suunto, Feet ja Swix. Muista ottaa uikkarit ja saunakamat mukaan, jotta voit illan aikana myös pulahtaa uimaan Villa Järvelässä.
******
Keskiviikko 12.9.2018: JUOKSIJAN JA LIIKKUJAN KEHONHUOLTO
Keskiviikkona on illalla tarjolla erilaisia kehonhuoltotunteja sekä joogaa. Tunneille tulee varata paikka etukäteen alla olevasta linkistä: 17-17.45 HighBaller-tunti 18-18.45 Kehonhuolto workshop 19-19.45 High Roller-tunti 20-21 Juoksijan joogaa (Anna Strazdina, Anna joogaa) Paikka: Vauhtisammakko.
Urheiluhieroja Kimmo Kivistö tekee keskiviikon 12.9. ajan hierontoja hintaan 30€/45min. Varaa aika kimmo@vauhtisammakko.com! Aikoja rajoitetusti.
*****
Torstai 13.9.2018 JUOKSIJAN RAVINTO, JUOKSU ELÄMÄNPATAMUUTOKSENA SEKÄ KUULUMISET STOCKHOLM MULTI ISLAND RUNISTA (75KM)
17-17.45 Luento: Terveellisen ruokavalion 6 tukipilaria. Miten koostan terveellisen ruokavalion tukemaan elämäntapamuutostani ilman stressiä, tiukkaa dieettiä ja nälkää. Ja miten ylläpidän hyviä valintoja kiireisessä arjessa. FIHF Ravintovalmentaja Anu Nuora.
Klo 18-19.15 Luento: 20 kilon pysyvän painonpudotuksen tehnyt toimittaja, bloggaaja ja ryhmäliikunnanohjaaja vastaiskuankeudelle.fi Jenny kertoo keinot, joilla hän saavutti normaalin sporttisen aikuisiän painonsa kuuden jojotteluvuoden jälkeen ja kuinka juoksu palasi arkeen monen vuoden tauon jälkeen tavoitteellisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Jenny kertoo myös ensimmäisestä pitkästä kisastaan, Stockholm Multi Island Runista, jossa juostiin päivän aikana 75 kilometriä kahdeksan saaren läpi Tukholman saaristossa.
******
Lauantain 15.9.2018 klo 10-15.00: JUOKSUMESSUT
Tervetuloa messuostoksille ja tutustumaan tuotteisiin Juoksumessuille klo 10-15! Tällöin mahdollisuus myös InBody-kehonkoostumusmittaukseen 10eurolla! Paikka: Vauhtisammakko.
Lisäksi on vielä tulossa muutakin ohjelmaa!
Tervetuloa nauttimaan päivästä!
Juoksumessuja ja tarjouksia voit seurata myös täältä.