Oma viikonloppu 12.10.-14.10.18

Järjestämme 12.10.-14.10.2018 OMA VIIKONLOPPU -treeniviikonlopun yhdessä Anna joogaan ja Naantalin kylpylän kanssa. Viikonloppu tarjoaa sinulle pienen tauon arjesta kuvankauniissa Naantalissa keskellä pimeintä vuodenaikaa!

Yhdistämme Anna joogaan Annan kanssa tietotaitomme ja tarjoamme sinulle parhaat palat juoksusta, joogasta ja voimaharjoittelusta. Naantalin kylpylä puolestaan pitää huolen siitä, että lepäät, rentoudut ja syöt herkullisesti upeissa puitteissa.

OMA VIIKONLOPPU yhdistää eri treenimuotoja tasapainoisesti ja tehokkaasti, ja pärjäät hyvin mukana harjoitustaustastasi riippumatta. Voit osallistua kaikkiin ohjattuihin harjoituksiin tai valita itsellesi mieluisimmat. Viikonlopun aikataulu on suunniteltu niin, että ehdit hyvin myös nauttia omasta ajasta, luonnosta ja kylpylän tarjonnasta.

Tule lataamaan akkuja ja hakemaan energiaa ja buustia loppuvuoteen! Ota aikaa itsellesi ja keskity viikonlopun verran täysin omaan hyvinvointiisi, ilman arjen velvollisuuksia.

Tule mukaan yksin, pariskuntana tai ystäviesi kanssa – saat viikonlopusta takuulla niin uusia tuttavuuksia kuin tehokkaita vinkkejä hyvinvoivaan arkeen.

Viikonlopun hinta on 399 euroa / henkilö / 2 hengen huoneessa ja 469 euroa/ 1hengen huoneessa. Viikonlopun hintaan sisältyy majoitus Naantalin kylpylässä, ihanat aamupalat ja kaksi ateriaa päivässä sekä välipaloja, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä ohjatut harjoitukset.

OMA VIIKONLOPUN tiedot:

Ajankohta : 12.10-14.10.18

Paikka: Naantalin kylpylä

Hinta:  399 euroa/ henkilö / 2 hengen huoneessa ja 469 euroa/ henkilö /1 hengen huoneessa.

Ohjaajat: Anna Strazdina, Anni Liukka ja Mikko Liukka

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: anni@vauhtisammakko.com.

Lisätietoja viikonlopun sisällöstä julkaistaan täällä.

Paikkoja on rajoitetusti varattavissa.

Varaus- ja maksuehdot:

Varausmaksu 100e ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu noin 2 vkoa ennen leiriä.

Peruutusehdot:

Varaus on mahdollista peruuttaa 30.9.2018 asti. 1.10.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%:a hinnasta.  Varausmaksua ei palauteta (pl. lääkärintodistuksella) 7.10.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko viikonlopun tehdyn varauksen mukaisesti. Peruutukset anni@vauhtisammakko.com.