Ryhmäliikunta

Ilmoittaudu tästä mukaan!

Yleisesti

Kuntoremontit ja muu pienryhmäliikunta on monelle oivallinen tapa kohottaa kuntoa ja nauttia liikunnasta.

Pienryhmäharjoittelussa saat Personal training –palvelut edullisesti ja nautit treenaamisesta valmentajan ja ryhmän tuella. Pienryhmäliikunta voi olla toiminnallista harjoittelua, kuntopiiri tyyppistä kovaa harjoittelua, juoksutreenejä, voimaharjoittelua, bootcamp-treenejä, kahvakuulailua taikka vapailla painoilla tehtävää tekniikkavalmennusta. Lisäksi se voi olla venyttelyä tai kehonhallintaa. Pienryhmät rakennetaan aina ryhmän tarpeiden mukaan ja se voi sisältää monipuolisesti erilaisia elementtejä. Meillä on mahdollista myös osallistua valmiiseen kuntoremontti-konseptiin. Valmiita kuntoremontti-konseptejamme hyödyntävät jo monet yritykset-, kaveriporukat ja muut ryhmät.

Meillä on tarjonnassa myös todella suosittu Naisten kuntoremontti –konsepti.

KUNTOREMONTIT

Kuntoremontti-konsepti sisältää kestävyys- ja voimaharjoittelua oman kehon painolla, levytangoilla ja kahvakuulilla. Kuntoremontin pystymme toteuttamaan sekä omissa tiloissamme että haluamissanne tiloissa. Kuntoremontin hinta riippuu haluamastanne kokonaisuudesta. Kysy konseptista ja pyydä tarjousta. Kysy lisää: Personal trainer Mikko Liukka, mikko@vauhtisammakko.com.

NAISTEN KUNTOREMONTTI, TURKU

Järjestämme aikuisille naisille suunnattuja Naisten kuntoremontteja. Tämä kuntoremontti on tarkoitettu naisille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan, kiinteyttää kehoaan, pudottaa painoaan, treenata painoilla ja saada energiaa elämään. Kurssilla saa Personal training –palveluita edullisesti ryhmässä. Kurssilla tutustutaan uusiin lajeihin ja muokataan kroppaa.
Kuntoremonttien treenit koostuvat kestävyyspohjaisesta treenistä sekä tekniikka- ja voimaharjoittelusta. Kurssilla opitaan toiminnallista harjoittelua, saadaan kahvakuulailun perusteet  ja treenataan levytangolla.

Ensimmäinen kurssi: 29.1.19-2.4.19, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30, hinta 189e .
Toinen kurssi 9.4.19-28.5.19, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30 (ei harjoitusta 30.4.19 / Vappu), hinta 133 e.
Koko kevät (molemmat kurssit): 29.1.-28.5.19, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30 (ei 30.4.19), hinta ilmoittautumalla kerralla molemmille kursseille 300 e (norm. 322e).

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIh0Rj1i1M9NlLz1hK9b0C39B3elcn-GTgNIt10rVPl29c1Q/viewform

TREENIMIRKUT, TURKU

TreeniMirkut on tarkoitettu juuri sinulle, joka nautit treenaamisesta monipuolisesti ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan kehonpainolla, kahvakuulilla ja levytangoilla monipuolisesti.  Mukaan voit tulla alkajana tai jo konkarina. Ryhmässä on mieletön treenihenki ja naisenergia.

Tulossa.

Ilmoittautuminen: anni@vauhtisammakko.com

LADIES BOOTCAMP

Ladies bootcamp on ryhmähenkeen perustuva treeniryhmä naisille. Sitoudut treenaamaan kerran viikossa ryhmässä sekä kerran kotona. Samalla sitoudut noudattamaan laadittua ravinto-ohjeistusta. Ladies bootcamp perustuu kovan sykkeen treeniin, jossa pääset ylittämään itsesi. Ryhmä ja valmentajat tukevat sinua koko ajan matkalla parempaan kuntoon. Parannat kestävyyttäsi, stressinsietokykyäsi, voimaasi ja laajennat treeniliikepankkiasi. Kaikki tämä laadukkaassa valmennuksessa ja mahtavassa tiimissä.

Ei kursseja tällä hetkellä.

VOIMAHARJOITTELUN JA JOOGAN YHDISTELMÄKURSSI, TURKU

Nyt juoksijan kaksi tärkeää ominaisuutta on paketoitu kätevästi samalle kurssille! Teemme puolet kurssista voimatreeniä ja puolet teemme joogaharjoituksia. Tällä tavoin saat siis kätevästi vahvistettua kehon tärkeitä tukilihaksia sekä parannettua liikkuvuutta. Kurssin voimaharjoittelusta vastaa Mikko Liukka ja joogan ohjaa joogaopettaja Anna Strazdina.

Tunnit järjestetään kurssimuotoisesti, jotta kurssin edetessä pystytään etenemään ryhmän ja sen jäsenten tarpeiden mukaisesti. Kurseille voit tulla, vaikka et olisi koskaan käynyt joogassa tai et osaa voimaharjoittelun perusteita.

Uudet kurssit tulossa.

 

Ilmoittautuminen: www.vauhtisammakko.com/ilmoittautuminen

PUNTTIKOULU/JUOKSIJAN VOIMAHARJOITTELU, TURKU JA HELSINKI

Kurssilla käydään läpi juoksijan ja aktiiviliikkujan tärkeimpien voimaharjoitusten, maastavedon, rinnallevedon ja tempauksen tekniikkaa. Liikkeitä tehdään sekä kahvakuulalla että levytangoilla. Kurssi järjestetään Vauhtisammakolla sisällä.

Uudet kurssit tulossa.

Hinta 55e. Ilmoittautuminen www.vauhtisammakko.com/ilmoittautuminen

 

UINTIKURSSIT, TURKU

Kaikki uinnista kiinnostuneet, nyt on hieno mahdollisuus päästä oppimaan uutta tai hiomaan vanhoja taitoja Samppalinnan maauimalaan syyskuussa perjantai-iltaisin. Tarjolla siis syksyisen tunnelman lisäksi tekniikkaopetusta vapaa- ja rintauinnissa sekä jo enemmän uineille kertausta ja erilaisia tekniikka- ja nopeus drillejä.

Ajankohdat:
14.9 klo 19:30 – 20.30
21.9 klo 19:30 – 21:00
28.9 klo 19:30 – 21:00

Huom! hallille pitää tulla ennen klo 19.00 jolloin kassa ja ovet sulkeutuvat automaattisesti. Lisäohjeita kurssista tulee ennen kurssin alkamista ilmoittautuneille.

Paikka: Samppalinnan maauimala
Ohjaajana uintivalmentaja Niko Valdolin
Hinta: 65 € (sisältää sisäänpääsymaksun halliin)

Lisätietoja kurssista: niko.valdolin@pp.inet.fi tai 040-0413985.

Kurssin hinta: 65€ (sisältää opetuksen ja sisäänpääsyn uimahalliin)

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeie_x_sOI-KJVpBACxVO00PO-FwOHWt_7_z4Hv_7Wq8Ys3dw/viewform

Lisätietoa kursseista  niko.valdolin@pp.inet.fi tai 0400413985.