Ryhmäliikunta

Ilmoittaudu tästä mukaan!

Yleisesti

Kuntoremontit ja muu pienryhmäliikunta on monelle oivallinen tapa kohottaa kuntoa ja nauttia liikunnasta.

Pienryhmäharjoittelussa saat Personal training –palvelut edullisesti ja nautit treenaamisesta valmentajan ja ryhmän tuella. Pienryhmäliikunta voi olla toiminnallista harjoittelua, kuntopiiri tyyppistä kovaa harjoittelua, juoksutreenejä, voimaharjoittelua, bootcamp-treenejä, kahvakuulailua taikka vapailla painoilla tehtävää tekniikkavalmennusta. Lisäksi se voi olla venyttelyä tai kehonhallintaa. Pienryhmät rakennetaan aina ryhmän tarpeiden mukaan ja se voi sisältää monipuolisesti erilaisia elementtejä. Meillä on mahdollista myös osallistua valmiiseen kuntoremontti-konseptiin. Valmiita kuntoremontti-konseptejamme hyödyntävät jo monet yritykset-, kaveriporukat ja muut ryhmät.

Meillä on tarjonnassa myös todella suosittu Naisten kuntoremontti –konsepti.

KUNTOREMONTIT

Kuntoremontti-konsepti sisältää kestävyys- ja voimaharjoittelua oman kehon painolla, levytangoilla ja kahvakuulilla. Kuntoremontin pystymme toteuttamaan sekä omissa tiloissamme että haluamissanne tiloissa. Kuntoremontin hinta riippuu haluamastanne kokonaisuudesta. Kysy konseptista ja pyydä tarjousta. Kysy lisää: Personal trainer Mikko Liukka, mikko@vauhtisammakko.com.

NAISTEN KUNTOREMONTTI, TURKU

Järjestämme aikuisille naisille suunnattuja Naisten kuntoremontteja. Tämä kuntoremontti on tarkoitettu naisille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan, kiinteyttää kehoaan, pudottaa painoaan, treenata painoilla ja saada energiaa elämään. Kurssilla saa Personal training –palveluita edullisesti ryhmässä. Kurssilla tutustutaan uusiin lajeihin ja muokataan kroppaa.
Kuntoremonttien treenit koostuvat kestävyyspohjaisesta treenistä sekä tekniikka- ja voimaharjoittelusta. Kurssilla opitaan toiminnallista harjoittelua, saadaan kahvakuulailun perusteet  ja treenataan levytangolla.

Syksyn 2018 kurssien aikataulut:

Ensimmäinen kurssi: 18.9.-30.10.18, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30

Toinen kurssi: 6.11.-18.12.18, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30

Kuntoremontin 1 tai 2 hinta on 132 euroa.
Molemmat kurssit (1 ja 2) kerralla ilmoittautumalla 250 e (norm. 264e).

HINTAPORRAS: Ilmoittautumalla molemmille kursseille (1 ja 2) ja tekemällä maksusuorituksen viimeistään 2.7.18 kurssien yhteishinta on 235e.

Ilmoittautuminen: anni@vauhtisammakko.com

TREENIMIRKUT, TURKU – kesätarjous!

TreeniMirkut on tarkoitettu juuri sinulle, joka nautit treenaamisesta monipuolisesti ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan kehonpainolla, kahvakuulilla ja levytangoilla monipuolisesti.  Mukaan voit tulla alkajana tai jo konkarina. Ryhmässä on mieletön treenihenki ja naisenergia. TreeniMirkut ryhmä on elo- syyskuussakuussa ja se on nyt kesän edulliseen hintaan vain 50e! Harjoitukset on ulkona tai sisällä.

Paikkoja rajoitetusti!

Treenikerrat:

ti 14.8. klo 19-20

to 23.8. klo 17.45-18.45

to 30.8. klo 17.45-18.45

to 6.9. klo 17.45-18.45

to 20.9. klo 17.45-18.45

HINTAPORRAS: Kesähinta 50 e!

Ilmoittautuminen: anni@vauhtisammakko.com

LADIES BOOTCAMP

Ladies bootcamp on ryhmähenkeen perustuva treeniryhmä naisille. Sitoudut treenaamaan kerran viikossa ryhmässä sekä kerran kotona. Samalla sitoudut noudattamaan laadittua ravinto-ohjeistusta. Ladies bootcamp perustuu kovan sykkeen treeniin, jossa pääset ylittämään itsesi. Ryhmä ja valmentajat tukevat sinua koko ajan matkalla parempaan kuntoon. Parannat kestävyyttäsi, stressinsietokykyäsi, voimaasi ja laajennat treeniliikepankkiasi. Kaikki tämä laadukkaassa valmennuksessa ja mahtavassa tiimissä.

Ei kursseja tällä hetkellä.

VOIMAHARJOITTELUN JA JOOGAN YHDISTELMÄKURSSI, TURKU

Nyt juoksijan kaksi tärkeää ominaisuutta on paketoitu kätevästi samalle kurssille! Teemme puolet kurssista voimatreeniä ja puolet teemme joogaharjoituksia. Tällä tavoin saat siis kätevästi vahvistettua kehon tärkeitä tukilihaksia sekä parannettua liikkuvuutta. Kurssin voimaharjoittelusta vastaa Mikko Liukka ja joogan ohjaa joogaopettaja Anna Strazdina.

Tunnit järjestetään kurssimuotoisesti, jotta kurssin edetessä pystytään etenemään ryhmän ja sen jäsenten tarpeiden mukaisesti. Kurseille voit tulla, vaikka et olisi koskaan käynyt joogassa tai et osaa voimaharjoittelun perusteita.

Uudet kurssit tulossa.

 

Ilmoittautuminen: www.vauhtisammakko.com/ilmoittautuminen

PUNTTIKOULU/JUOKSIJAN VOIMAHARJOITTELU, TURKU JA HELSINKI

Kurssilla käydään läpi juoksijan ja aktiiviliikkujan tärkeimpien voimaharjoitusten, maastavedon, rinnallevedon ja tempauksen tekniikkaa. Liikkeitä tehdään sekä kahvakuulalla että levytangoilla. Kurssi järjestetään Vauhtisammakolla sisällä.

Uudet kurssit tulossa.

Hinta 55e. Ilmoittautuminen www.vauhtisammakko.com/ilmoittautuminen

 

UINTIKURSSIT, TURKU

Kesäksi (uinti)kuntoon!

Kesäkuussa nyt tarjolla sekä uinnin Tekniikka- että jatkokurssi. Molemmille kursseille paikkoja  varattavaksi 12 kpl. Tekniikkakurssilla keskitytään enemmän uinnin perusasioihin ja haetaan tuntumaa eri lajeihin. Jatkokurssilla kerrataan ja parannellaan tekniikoita ja uidaan enemmän.

Ilmoittaudu Tekniikkakurssille mikäli et ole koskaan saanut uinnissa ohjausta tai uskot, että vain Jani Sievinen pystyy uimaan enemmän kuin 50m kerrallaan. Ilmoittaudu Jatkokurssille jos olet aiemmin saanut uintiopetusta, kaipaat uintiisi uusia ulottuvuuksia, vinkkejä treenaamiseen, palautella tekniikoita mieleesi tai haluat vain kerryttää uintimetrejä.

Kurssin hinta: 66€ (sisältää opetuksen ja sisäänpääsyn uimahalliin)

Paikka: Impivaaran uimahalli. Ohjaajana uintivalmentaja Niko Valdolin.

Tekniikkaryhmä:

Ma 11.6 klo 19:30 – 20:30  (alkuinfo klo 19:00)

Ma 18.6 klo 19:30 – 20:30
Ma 25.6  klo 19:30 – 20:30

Ti 26.6  klo 19:30 – 20:30

Jatkoryhmä:

To 14.6 klo 19:30 – 20:30 (alkuinfo klo 19:00)

To 21.6 klo 19:30 – 20:30

Ke 27.6  klo 19:30 – 20:30

To 28.6  klo 19:30 – 20:30

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen niko.valdolin@pp.inet.fi. Mainitse viestin ostikossa nimesi ja kummalle kurssille olet ilmoittautumassa.

Lisätietoa kursseista  niko.valdolin@pp.inet.fi tai 0400413985.