Ryhmäliikunta

Ilmoittaudu tästä mukaan!

Yleisesti

Kuntoremontit ja muu pienryhmäliikunta on monelle oivallinen tapa kohottaa kuntoa ja nauttia liikunnasta.

Pienryhmäharjoittelussa saat Personal training –palvelut edullisesti ja nautit treenaamisesta valmentajan ja ryhmän tuella. Pienryhmäliikunta voi olla toiminnallista harjoittelua, kuntopiiri tyyppistä kovaa harjoittelua, juoksutreenejä, voimaharjoittelua, bootcamp-treenejä, kahvakuulailua taikka vapailla painoilla tehtävää tekniikkavalmennusta. Lisäksi se voi olla venyttelyä tai kehonhallintaa. Pienryhmät rakennetaan aina ryhmän tarpeiden mukaan ja se voi sisältää monipuolisesti erilaisia elementtejä. Meillä on mahdollista myös osallistua valmiiseen kuntoremontti-konseptiin. Valmiita kuntoremontti-konseptejamme hyödyntävät jo monet yritykset-, kaveriporukat ja muut ryhmät.

Meillä on tarjonnassa myös todella suosittu Naisten kuntoremontti –konsepti.

KUNTOREMONTIT

Kuntoremontti-konsepti sisältää kestävyys- ja voimaharjoittelua oman kehon painolla, levytangoilla ja kahvakuulilla. Kuntoremontin pystymme toteuttamaan sekä omissa tiloissamme että haluamissanne tiloissa. Kuntoremontin hinta riippuu haluamastanne kokonaisuudesta. Kysy konseptista ja pyydä tarjousta. Kysy lisää: Personal trainer Mikko Liukka, mikko@vauhtisammakko.com.

NAISTEN KUNTOREMONTTI, TURKU

Järjestämme aikuisille naisille suunnattuja Naisten kuntoremontteja. Tämä kuntoremontti on tarkoitettu naisille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan, kiinteyttää kehoaan, pudottaa painoaan, treenata painoilla ja saada energiaa elämään. Kurssilla saa Personal training –palveluita edullisesti ryhmässä. Kurssilla tutustutaan uusiin lajeihin ja muokataan kroppaa.
Kuntoremonttien treenit koostuvat kestävyyspohjaisesta treenistä sekä tekniikka- ja voimaharjoittelusta. Kurssilla opitaan toiminnallista harjoittelua, saadaan kahvakuulailun perusteet  ja treenataan levytangolla.

Kevään 2018 kurssien aikataulut:

Ensimmäinen kurssi: 30.1.-3.4.18, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30 (ei 20.2.18 harjoitusta/talviloma)

Toinen kurssi: 10.4.-12.6.18, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30 (ei harjoitusta 1.5.18 / Vappu)

Kuntoremontin 1 tai 2 hinta on 165 euroa.
Molemmat kurssit (1 ja 2) kerralla ilmoittautumalla 320e (norm. 330e)

TREENIMIRKUT, TURKU

TreeniMirkut on tarkoitettu juoksun tai muiden lajien oheisharjoitteluun taikka juuri sinulle, joka nautit treenaamisesta monipuolisesti ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan kehonpainolla, kahvakuulilla ja levytangoilla monipuolisesti.  Mukaan voit tulla alkajana tai jo konkarina. Ryhmässä on mieletön treenihenki ja naisenergia. Opit samalla myös liiketekniikat. TreeniMirkut ryhmiä on keväällä kaksi: ensimmäinen ryhmä treenaa ajalla 12.1.-16.3.18 ja toinen ajalla 23.3.-25.5.18. Voit ilmoittautua toiseen ryhmään tai molempiin.

TreeniMirkut, ryhmä A:
Treenit on 12.1.-16.3. perjantaisin klo 17.15-18.15. (Talvilomaviikolla 23.2.18 ei ole harjoitusta). Hinta 165e.

TreeniMirkut, ryhmä B:
Treenit on 23.3.-25.5. perjantaisin klo 17.15-18.15. (Pitkäperjantaina 30.3.18 ei ole harjoitusta). Hinta 165e.

TreeniMirkut, koko kevät (A ja B -ryhmät)
Treenit 12.1.-25.5. perjantaisin 17.15-18.15 ( ei harjoitusta 23.2. ja 30.3.18). Hinta 320 e (norm. 330 e).

HINTAPORRAS: Ilmoittautumalla ja tekemällä maksusuorituksen viimeistään 15.11.17, on kurssin hinta on 145e. Yhdistelmäkurssin hinta on 280e (ilmoittautuminen ja maksu viim. 15.11.17).

Ilmoittautuminen: www.vauhtisammakko.com/ilmoittautuminen

LADIES BOOTCAMP

Ladies bootcamp on ryhmähenkeen perustuva treeniryhmä naisille. Sitoudut treenaamaan kerran viikossa ryhmässä sekä kerran kotona. Samalla sitoudut noudattamaan laadittua ravinto-ohjeistusta. Ladies bootcamp perustuu kovan sykkeen treeniin, jossa pääset ylittämään itsesi. Ryhmä ja valmentajat tukevat sinua koko ajan matkalla parempaan kuntoon. Parannat kestävyyttäsi, stressinsietokykyäsi, voimaasi ja laajennat treeniliikepankkiasi. Kaikki tämä laadukkaassa valmennuksessa ja mahtavassa tiimissä.

Ei kursseja tällä hetkellä.

VOIMAHARJOITTELUN JA JOOGAN YHDISTELMÄKURSSI, TURKU

Nyt juoksijan kaksi tärkeää ominaisuutta on paketoitu kätevästi samalle kurssille! Teemme puolet kurssista voimatreeniä ja puolet teemme joogaharjoituksia. Tällä tavoin saat siis kätevästi vahvistettua kehon tärkeitä tukilihaksia sekä parannettua liikkuvuutta. Kurssin voimaharjoittelusta vastaa Mikko Liukka ja joogan ohjaa joogaopettaja Anna Strazdina.

Tunnit järjestetään kurssimuotoisesti, jotta kurssin edetessä pystytään etenemään ryhmän ja sen jäsenten tarpeiden mukaisesti. Kurseille voit tulla, vaikka et olisi koskaan käynyt joogassa tai et osaa voimaharjoittelun perusteita.

Uudet kurssit tulossa.

 

Ilmoittautuminen: www.vauhtisammakko.com/ilmoittautuminen

PUNTTIKOULU/JUOKSIJAN VOIMAHARJOITTELU, TURKU JA HELSINKI

Kurssilla käydään läpi juoksijan ja aktiiviliikkujan tärkeimpien voimaharjoitusten, maastavedon, rinnallevedon ja tempauksen tekniikkaa. Liikkeitä tehdään sekä kahvakuulalla että levytangoilla. Kurssi järjestetään Vauhtisammakolla sisällä.

Uudet kurssit tulossa.

Hinta 55e. Ilmoittautuminen www.vauhtisammakko.com/ilmoittautuminen

 

UINTITEKNIIKKAKURSSI, TURKU

Meneekö vettä nenään? Hukuttaako? Kaipaatko uintiisi vinkkejä ja virikkeitä? Tuntuuko, että olet antanut kaikkesi jo 50m uinnin jälkeen? Mikäli vastasit edellisiin myöntävästi ja sinulla on jo jonkinlainen uimataito, ilmoittaudu mukaan Vauhtisammakon uintitekniikkakurssille. Käymme läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustekniikoita, haemme oikeaa uintiasentoa ja otetta veteen. Harjoitteissa huomioidaan osallistujien tarpeet ja taso. Uimalasit ovat jokaiselle välttämättömät!

Ajankohta:
1. Keskiviikkona 3.1.18 klo 20-21 ohjaus altaassa. Aloitus uimahallin aulassa klo 19.30, jossa käydään läpi kurssin perusteet ja teoriaa ennen altaaseen siirtymistä.
2. Perjantaina 5.1.18 klo 19 – 20, ohjaus, paikalle lämmittelemään omatoimisesti noin 20 minuuttia ennen ohjauksen alkamista
3. Lauantaina 6.1.18 klo 10-12, ohjaus, paikalle lämmittelemään omatoimisesti noin 20 minuuttia ennen ohjauksen alkamista

Paikka: Petreliuksen uimahalli, Ruiskatu 2
Ohjaajana uintivalmentaja Niko Valdolin
Kurssilla on tilaa 16 nopeimmalle.
Hinta: 49€ (sisältää sisäänpääsymaksun halliin)

Lisätietoja kurssista: niko.valdolin@pp.inet.fi tai 040-0413985.

Ilmoittaudu täältä kursseille mukaan:

http://vauhtisammakko.com/ilmoittautuminen/