Satasammakot (Suomi 100)

https://www.facebook.com/satasammakot/

Vauhtisammakoiden veljenpojat Satasammakot ovat Mikko Liukka ja Juha Nurmela, jotka juoksevat Suomen päästä päähän 1.7. – 30.7.2017 välisenä aikana. Matkaa kertyy 1 365 kilometriä, 45,5 kilometriä per päivä.

Satasammakot ovat mukana Suomi100-juoksussa, joka kunnioittaa Suomen 100-vuotista syntymäpäivää. Suomi100-juoksuun koko matkalle osallistuu kaikenkaikkiaan 14 juoksijaa kolmesta eri maasta.

Satasammakoita voi seurata parhaiten tältä facebooksivulta sekä alla olevasta linkistä, jossa juoksun eteneminen Satasammakoiden osalta näkyy gps-paikannuksen avulla reaaliajassa. Pääset myös reaaliaikaisesti tarkkailemaan vauhtiamme sekä sykettämme jokaisen etapin aikana!
https://www.coach4pro.com/fi

 

Voit myös tukea Satasammakoita tilaamalla mahtavan kannatustuubihuivin tästä!

 

Tunnelmapaloja ja loikkivia reportaaseja Satasammakot tarjoavat Helsinki Caravan Oy:n nettisivuilla vlogien muodossa kolmesti viikossa https://www.helsinkicaravan.fi/

Jokaisen vlogin päätteeksi juostujen päväetappien reittikartat tuhotaan eri metodein – ehdota meille eri osiin Suomea sopivia tuhoamismuotoja.

Pitkässä juoksussa – ja varsinkin sen tauoilla – voi joskus aika käydä pitkäksi. Siksi kaipaamme viestejä, tunnelmia ja kommentteja – toivottavasti seuraat meitä ja otat somessa yhteyttä, peukutat ja jaat kavereillesi meidän menoa!

 

#suomi100 #satasammakot #suomi100juoksu