Hieronta

Vauhtisammakolla on Turussa myös liikkujien apuna ammattitaitoiset hierojat.  Meille liikkumisen lisäksi on tärkeää säännöllinen kehonhuolto. Hieronnan avulla pidät itsesi liikkeessä ja työkykyisenä pidempään.

Varaa aikasi hierontaan nettivarauksella tästä.

Vauhtisammakon hierontapalvelut tuottaa Vireä. Vireän hierojat ovat terveydenhuoltoalan koulutuksen käyneitä koulutettuja hierojia ja urheiluhierojia. On hieronnan tarpeesi sitten liikkumiseen, päätetyöstä aiheutuvien kipujen hoitoon tai puhtaasti rentoutumiseen liittyvää, löydät meiltä varmasti avun.

Vauhtisammakon hierontahinnat noudattavat Vireän hinnastoa, jonka löydät täältä.

Asiakkaiden kirjoittamia kokemuksia Vireän hierojista voit lukea täältä.

Kenelle hieronta sopii?

Lyhyesti sanottuna lähes kaikille. Hierontaa käytetään muun muassa liikunnasta palautumiseen ja liikunnasta tulleiden vaivojen hoitamiseen, kivun lievitykseen, kisoihin valmistavana hierontana kisaviikolla, liikkuvuuden lisäämiseen, arjen aiheuttaman stressin lievittämiseen ja rentoutumiseen. Ei ole väliä oletko liikunnan aloittelija, aktiivikuntoilija, päätetyöläinen, päänsäryistä kärsivä, raskauden myötä selkäkipuinen tai ammattiurheilija. Meillä on valmiudet tehdä yksilöllinen hieronta juuri sinulle.

Ellet ole aiemmin käynyt hieronnassa, voit lukea hieronnan perusteista lisää täältä.

Miten pitkän ajan tarvitsen hierontaan?

Pääsääntönä ajanvarauksessa voidaan pitää, että tunti riittää ala- tai yläkropalle. 45 minuutin aika pelkälle selälle, 30 minuutin aika yläselälle ja 90 minuutin aika koko vartalolle. Hoito toteutetaan Vauhtisammakossa kuitenkin hyvin yksilöllisesti ja joskus hyvin tarkka hartia-alueen läpikäynti voi ottaa tunninkin. Joskus taas käydään ilman isompia oireita tunnissa lähes koko kroppa palauttavasti läpi. Usein akuutissa oireiden vaiheessa voidaan tehdä myös epäsymmetrisiä hoitoja, jolloin ajankäyttö ja ajan jakaminen eri alueiden välillä voi olla hyvinkin luovaa. Lue tarkemmin hieronta-ajan pituuden valitsemisesta täältä.

Miksi hierontaan juuri Vauhtisammakkoon?

Olemme ammattitaitoisia ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Meille saat ajan aina 24 tunnin sisään ja varauksen voi tehdä 24/7 nettivarauksella.  Tilamme ovat nykyaikaiset ja helposti lähestyttävät. Osaamme tarpeen ja tilanteen mukaan ohjata sinut myös eteenpäin ellemme osaa auttaa sinua.  Jos tulet omalla autolla löydät ilmaisia kiekkopaikkoja Sirkkalankadulta liikkeemme edestä.

Varaa oma aikasi hierontaa tästä.

Hierojat Vauhtisammakolla

 

Melina Siipola

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja. Lisäkoulutusta mm. faskiakäsittelystä.

Olen syksyllä 2019 Turun TYA-oppilaitoksesta valmistunut koulutettu hieroja. Hallussa on klassinen sekä urheiluhieronta. Koulun ohella tein yhteistyötä FC TPS:n kanssa, joten urheilijoiden huolto on minulle tuttua. Kiinnostukseni alaa kohtaan oli selkeä alusta asti oman urheilutaustan vuoksi ja tällä hetkellä teenkin työtä, mistä todella pidän. Olen motivoitunut oppimaan lisää ja kehittämään ammattitaitoani parhaani mukaan. Oma urheilutausta koostuu 13 vuoden lentopallourasta ja salilla käymisestä. Tulevaisuudessa kiikarissa ovat mahdollisesti fysioterapia opinnot.

 

Rasmus Frangén

Olen Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2017 valmistunut koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja personal trainer. Jo kouluaikana toimin useiden eri urheiluseurojen ja tapahtumien kehonhuollon parissa, kuten Tampereen SM-liigajoukkueiden Tapparan ja Ilveksen peleissä, Crossfitin Winter War-kilpailuissa, sekä Gladiaattorit TV-ohjelman kuvauksissa. Muutaman vuoden työskentelyn jälkeen päätin lähteä syventämään osaamistani ja aloitin fysioterapeutin opinnot syksyllä 2019.

Omaa urheilutaustaa minulla löytyy esimerkiksi yleisurheilusta, sekä useiden eri pallopelien parista. Liikunta ja hyvinvointi ovat kulkeneet vierellä nuoresta asti ja olen edelleen aktiivinen liikkuja. Tällä hetkellä pääpainona on kuntosali- ja lihaskuntoharjoittelu, mutta sekaan mahtuu paljon muutakin.

Huomioithan, että Vireällä on toimipisteet myös Stålarminkadulla ja Ratapihankadulla. Nettiajanvarauksen kautta varaat ajan myös muihin Vireän toimipisteisiin. Varaamaan pääset täältä.