Juoksuleiri 3.6.-10.6.19

Vauhtisammakon suosittu juoksuleiri saa jatkoa, seuraavalla leirillä pääsemme nauttimaan Kroatian kauniista luonnosta, merestä sekä Pulan kaupungin tunnelmasta.

Juoksuleirillä on tarjolla kaksi eritasoista treenikokonaisuutta ja mukaan voit tulla jos jaksat juosta 5 km yhdenjaksoisen matkan. Julkaisemme tarkemman ohjelman lähiviikkoina.

Matkalla aikaa jää myös lomailuun, rentoutumiseen, upeasta lomatunnelmasta nauttimiseen, unohtamatta tietenkään kaikkia suussa sulavia istrian alueen herkkuja.

Leiri on kaikille avoin eli sinun ei tarvitse olla mukana Vauhtisammakon juoksuryhmissä osallistuaksesi matkaan.

Matkan järjestää Naantalin matkatoimisto ja juoksutreeneistä vastaa Vauhtisammakko.

Matka info lyhyesti:

Matkan/leirin kesto 3.6.19-10.6.19

Reitti / Aikataulu

Bussi: Turku – Kaarina – Helsinki-Vantaa

Lennot:

AY1201 3.6. Helsinki 16.40 – 18.20 Ljubljana
AY1202 10.6. Ljubljana 19.10 – 22.45 Helsinki

Majoitus hotellissa:

Park Plaza Verudela Resort****
Verudella 11, Pula – 52100 Croatia
+385 52 590 781
https://www.parkplaza.com/pula-hotel-hr-52100/hrvppvpMeren rannalla, muutaman kilometrin päässä Pulasta sijaitseva Park Plaza on 4* hotelli, jossa majoittuminen moderneissa huoneistoissa. Majoittuminen joko yksiössä tai yhden makuuhuoneen huoneistossa. Kaikissa huoneistoissa on tv, kylpyhuone/suihku, minikeittiö. Hotellissa ravintoloita, marketti, kahvila, uima-altaat.

Lisätiedot

Matkan hinta: 1499€/hlö/H2. Lisämaksusta: H1-lisä +199€/hlö * Ruokajuomat illallisella omakustanteisesti.

Pulan kaupunki matka kohteena:

Istrian niemimaa on ehkä hieman tuntemattomampaa aluetta Kroatiassa, usein sitä kutsutaan ”Kroatian toscanaksi”, kumpuilevien maastojensa, pienten kylien ja viiniviljelmien vuoksi. Löytyypä alueelta myös maailmankuuluja tryffeleitä.

Pula sijaitsee niemimaan kärjessä, ja siellä asuu noin 57 000 asukasta. Historia ulottuu pitkälle menneisyyteen ja kaupungin maamerkki on rooman aikainen amfiteatteri ”Pula arena”. Ihastuttavan vanhankaupungin kahvilat, ravintolat ja pienet putiikit kutsuvat viettämään aikaa.

Matkan treeniohjelma

Tämä on alustava treeniohjelma matkalle. Matkalle on lähdössä eri kuntoisia ja jokaisella juoksijalle on mahdollisuus treenata leirillä oman kuntonsa mukaisesta. Matkalle voit lähteä mukaan, jos jaksat juosta 5 km yhdenjaksoisen lenkin. Koska matkalle lähtee eri kuntoisia juoksijoita, on alla olevaan ohjelmaan merkattu kilometrimäärät, jotka treeni sisältää ENIMMILLÄÄN. Jokaisesta treenistä on tarjolla kevyempiä vaihtoehtoja, jotka muokataan  juoksijaryhmien  mukaisesti. Treenejä on tarjolla runsaasti joka päivä, mutta tarkoituksena on, että jokainen juoksija pitää lepopäiviä kun itse haluaa eli harva juoksija tulee juoksemaan jokaisen harjoituksen. Leirillä on kuitenkin tarjolla runsaasti treenejä, jotta jokaisella on mahdollisuus treenata erilaisia harjoituksia haluamansa määrän.

3.6.19

Yhteiskuljetus Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla, suora lento Ljubljanaan. Lentokenttäkuljetus hotellille, majoittuminen ja kevyt iltapala. Ajoaika noin 2h.

4.6.19

TREENI: TUTUSTUMINEN KAUPUNKIIN

Arvioitu aika 11:30: Opastettu lisämaksullinen tutustuminen paikallisen oppaan johdolla Pulan kaupunkiin ja historiaan. Kierros tehdään juosten. Sisältää pääsyn Pulan Amfiteatteriin.  Matka noin 10 km kevyellä vauhdilla. Vaihtoehtoisesti omatoimikierros kaupungilla.

5.6.19

TREENI: JUOKSURETKI KAMENJAKIN NIEMIMAALLE

Kokopäivän juoksuretki Kamenjakin niemimaalle huoltoauton avulla. Alusta: asfaltti, hiekka ja polku. Matka on noin 5-40km oman valinnan mukaan.

6.6.19

TREENI: JUOKSURETKI FORT PUNTA CRISTOON

Juoksuretki Fort Punta Christoon. Alusta: Asfaltti, pieneltä osin polku. Matka on noin 10-40km oman valinnan mukaan. (Osalle juoksijoista hyvä mahdollisuus lepopäivään treenistä)

7.6.19

TREENI: NON STOP -JUOKSU 3 KM REITILLÄ

Non Stop- juoksu oman fiiliksen mukaan noin klo 12-19 Lungomaren rantabulevardin noin 3km:n pituisella reitillä. Voit juosta 3 km tai vaikka koko päivän tai jotain siltä väliltä. Alusta: polku/ asfaltti. Voit startata NON STOP-juoksun jo ennen 12.00 yhteislähdöllä hotellilta juosten kohti Lungomaren rantabulevardia. NON STOP -juoksun päätteeksi noin klo 19 juoksemme katsomaan auringonlaskua (noin 5+5km). Lähtöpaikka: Lungomaren rantabulevardi.

8.6.19

TREENI AAMU: Kevyt palauttava lenkki ja kehon avaukset

TREENI ILTA: Yllätysohjelma Pulan yleisurheilustadionilla

9.6.19

TREENI: LEPO

Lepopäivä, palautumista, auringonottoa ja nähtävyyksiä Pulassa

10.6.19

TREENI: LEPO

Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja kuljetus Ljubljanaan. Vapaa-aikaa Ljubljanassa.

Juoksuretkien kohteista:

Fort Punta Christo on Itävalta-Unkarin vanhan linnoituksen hyvin säilyneet rauniot kaupungin pohjoispuolella. Kuvia ja lisää: https://www.fortpuntachristo.net/en/photogallery/fort-punta-christo-0

Kamenjakin niemimaa on luonnonkaunis ja osittain suojeltu luonnonpuisto Pulan eteläpuolella. Kuvia ja tietoa: https://www.premantura.net/kamenjak/

Lungomare: Lungomare on idyllinen, 3km pitkä rantabulevardi kaupungin länsipuolella.

Hinta sisältää: suorat lennot Ljubljana * majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa* *Vauhtisammakon ohjelma koko viikolle * kuljetus kotimaassa * lentokenttäkuljetus kohteessa* puolihoito (aamiainen ja illallinen)

liikuntapalvelut Vauhtisammakon kotisivut