Sohvaperunasta juoksijaksi 2.0.

 

Kaksi juoksuohjaajaa mies ja nainen hymyilevät ja nojailevat toisiinsa kädet puuskassa

Osta valmennus täältä : Sohvaperunasta juoksijaksi (wellflix.fi)

 

Pian pystyt juoksemaan vähintään 5 kilometrin lenkin leikiten!

Olemme luoneet juoksuvalmennuksen, jonka avulla onnistut löytämään itsestäsi juoksijan,  vaikka lähtisit liikkeelle suoraan ”sohvanpohjalta”!

Tämä juoksukurssi on suunniteltu aloittelijoille, joten sinun ei tarvitse pystyä juoksemaan vielä kilometriäkään.

Haaveiletko siitä, että pystyisit juoksemaan?

Haluaisitko arkeesi lisää energiaa?

Haluaisitko käyttää juoksuharrastusta osana painonhallintaa?

Sohvaperunasta juoksijaksi 2.0 -verkkovalmennus on juuri sinua varten!

Kun aloitat nyt, juokset jo kolmen kuukauden päästä viiden kilometrin lenkin ihan tuosta vain!  Kehittämällämme valmennusohjelmalla onnistut, vaikka vielä tällä hetkellä ajattelisitkin, ettei sinusta ole siihen.

Oletko joskus epäonnistunut juoksuharrastuksen aloittamisessa?

Ajatteletko vanhojen kokemustesi vuoksi, ettei sinusta ole juoksijaksi tai osallistumaan juoksuvalmennukseen?

Käytkö jo mielessäsi asioita: Mitä jos en pysty pysymään valmennuksen aikataulussa? Mitä jos en saa motivoitua itseäni liikkeelle? Mitä jos kurssin ohjelma on liian raskas ja sitova? Mitä jos jokin vamma/vaiva pysäyttää minut tai estää treenin? Mitä jos olen liian raskasrakenteinen, ettei minusta voisi koskaan tulla juoksijaa?

Tämä kurssi saattaa hyvinkin olla sinulle se käänteentekevä ensiaskel, jolla löydät juoksemisen ja onnistumisen ilon. Lue eteenpäin, niin ymmärrät miksi olemme siitä varmoja, että sinustakin on juoksijaksi! 

 

Liian kova startti lannistaa aloittelijan

Juoksuharjoittelu tulee aloittaa tietyillä askelmerkeillä, jotta oma kunto pysyy mukana. Liian kova startti voi johtaa loukkaantumisiin, turhautumiseen ja sitä kautta juoksuharrastuksen lopettamiseen. Kun harjoittelu tehdään meidän metodeillamme, vältämme tämän hyvin tyypillisen sudenkuopan.

Ohjelmallamme varmistetaan se, ettei harrastamisen into lopu heti alkumetreillä siihen, että juoksu tuntuu pahalta ja liian raskaalta. Usein tämä on se tekijä, joka lannistaa aloittelijan jo heti alkumatkassa. Juokseminen tuntuu vain yksinkertaisesti liian rankalta, jos peruskuntoa ei ensin kohoteta lempeällä tavalla.

Juoksuun tarvittava peruskestävyysharjoittelu ei oikeasti ole kovin rankkaa, silloin kun se toteutetaan oikein, eli omalle kuntotasolle sopivalla tavalla ja riittävän maltillisesti.

 

Valmennusohjelmamme metodilla pääset hyvään kuntoon!

Olemme kehittäneet lähes 20 vuoden ja tuhansien juoksuvalmennettavien kokemuksella metodin, jonka avulla nollalähtötasoltakin ponnistava onnistuu juoksemaan useita kilometrejä. Metodissa käytetään tietyin askelmerkein suunniteltuja viikko-ohjelmia, joissa on tietysti sisäänrakennettuna oikeanlainen nousujohteisuus.

Ohjelma etenee pienin askelin kohti juoksukuntoa, jossa pystyy juoksemaan viiden kilometrin matkan. Juoksukuntosi siis kehittyy viikko viikolta ja lenkki lenkiltä paremmaksi, ilman turhauttavaa paikallaan polkemista!

Tällä kurssilla parannamme myös ymmärrystä siitä, että liikunnan jälkeen tulee olla virkeä ja energinen olo. Jos juoksija on jokaisen lenkin jälkeen aivan ”poikki”, harjoittelu on liian rankkaa!

Juoksun, kuten kaikenlaisen muunkin liikunnan, tulee parantaa elämää, eikä sen tule koskaan olla rangaistus. Tämä vaatii uudenlaista ajattelutapaa liikunnasta ja peruskestävyystreenistä. Ei ole vaikeaa päästä tavoitteeseen juoksuohjelmassa, jossa sykkeet pidetään tarkoituksella matalalla.

Tämä ohjelma onkin todennäköisesti helpompi, mutta silti tehokkaampi tapa löytää oma sisäinen juoksijasi,  kuin mitä olet aiemmin kokeillut. 

 

Valmentaja ”juoksee mukanasi” viikoittain äänitallenteilla!

Kun ostat Sohvaperunasta juoksijaksi 2.0 -verkkokurssin, saan kaikkien perinteisten materiaalien (valmennusvideot, pdf-ohjelmat, tekniikkavinkit, ohjeisharjoitteet jne.) LISÄKSI vielä JOKAISELLE VIIKOLLE yhden kokonaisen juoksutreenin äänitallenteena! (12 viikkoa = 12 tallennetta)

Sinun tarvitsee siis vain laittaa lenkkarit jalkaan, pistää kuulokkeisiisi tallenne pyörimään ja juosta lenkki valmentajan mukana! 🙂

Lenkin aikana valmentaja huolehtii rytmistä, oikeasta tehosta, vauhdin säätelystä ja muusta. Samalla kun saat virtuaalista seuraa lenkillesi, opit myös juoksemaan oikealla teholla!

Tee päätös NYT ja lähde mukaan!

Sohvaperunasta juoksijaksi (wellflix.fi)