man coaching runners on a running track

Juoksutekniikan perusteiden hallitseminen on juoksijalle tärkeää. Oikealla tekniikalla pystyt tekemään juoksustasi taloudellisempaa ja välttämään vammoja. Juoksutekniikkaa kannattaa opetella jo heti harrastusta aloittaessa kuntoon. Silloin oppiminen on monesti nopeampaa, kun et ole vielä ehtinyt omaksumaan tietynlaista tekniikkaa.

Koemme erittäin tärkeäksi, että juoksuharjoittelu olisi järkevästi suunniteltua, monipuolista, juoksijaa motivoivaa ja mahdollisimman pitkään juoksuintoa ylläpitävää. Valmennuksessamme katsomme tekniikkaohjauksen olennaiseksi osaksi juoksuharjoittelua. Näin juoksija pystyy välttämään rasitusvammoja ja saa parhaan tuloksen juoksuharjoittelustaan. Järjestämme juoksun yksilövalmennusta sekä teemme juoksuohjelmia ja juoksutekniikka-analyyseja.

Tekniikan yksilövalmennus

Juoksun yksilövalmennuksen rakennamme juuri sinun tavoitteesi mukaan. Tavoitteesi voi olla jokin juoksutapahtuma, 10 kilometrin matkan saavuttaminen taikka juoksun aloittaminen aivan uutena lajina. Yksilövalmennus kannattaa ottaa mukaan juoksuharjoitteluun jo sitä aloittaessasi. Tällöin saat luotua järkevän pohjan uudelle harrastuksellesi.

Juoksuvalmentajamme analysoi juoksusi ja videoi sen sinulle. Tämän jälkeen valmentaja purkaa tekniikkasi osiin ja erilaisin harjoitusmetodein pääset valmentajan avulla hiomaan tekniikkaasi omien tarpeidesi mukaisesti. Lisäksi valmentajasi tekee kanssasi erilaisia juoksuharjoitteita sekä tarpeenmukaan oheisharjoitteita.

Nuoret muiden lajien, kuten jalkapallon, urheilijat ja harrastajat ovat nopeimmin kasvava asiakasryhmämme. Mitä nuorempana oppii juoksutekniikan alkeet, sitä terveempänä ja tehokkaammin harjoittelu vaikuttaa. Aloitamme juoksutekniikan valmennuksen 10- vuotiaasta alkaen. Nuoremmilla on hyvä olla vähintäänkin toinen huoltajista tukena.

Tekniikkaohjauspaketit:

• Juoksun tekniikkaohjaus  150€ (sisältää myös videoanalyysin ja videoiden lähettämisen ) Kesto 40-50min
• Juoksun tekniikkaohjaus + 2kk juoksuohjelma 230€
• Juoksun tekniikkaohjaus + 6kk juoksuohjelma 300€
• Juoksun tekniikkaohjaus + 6kk juoksuohjelma + kuntosaliohjelma/vapaapaino-ohjelma juoksuun 360€
• Juoksun tekniikkaohjaus + 12kk juoksuohjelma + 500€
• Juoksun tekniikkaohjaus +24kk Juoksuvalmennus  700€
• Juoksun tekniikkaohjaus, kolmen kerran paketti. Sisältää videoanalyysin jokaisella kerralla 330€

Hengitystekniikka juoksuun -ohjaus:

On hyvä myös harjoitella juoksutekniikan oheen sinulle optimaalista hengitystekniikkaa. Tämä voidaan yhdistä juoksutekniikkaohjaukseen tai tehdä erillisenä kertana.•

Juoksun hengitystekniikkaharjoitus juoksutekniikkatreenin yhteydessä +40€ paketin hintaan (kesto noin 25- 30min)

Juoksuohjauspaketti nuorelle urheilijalle 330€: (lasku voidaan jakaa kolmeen osaan tarvittaessa ohjausten mukaan). Sisältää 3 juoksutekniikkaohjausta, videoanalyysin ja videon juoksusta omaan ja valmentajan käyttöön. Suositus on jakaa ohjaukset 2-5 kuukauden sisään (väliin tulee kotitehtäviä!). Ensimmäisessä ohjauksessa keskitytään parantamaan juoksutekniikkaa yleisesti. Toisessa ohjauksessa treenataan pikajuoksutekniikan alkeita ja opetetaan kehonpainolla tehtävää core-treeniä sekä räjähtävää voimaa kehittäviä jalkaliikkeitä. Kolmannessa ohjauksessa haetaan pikajuoksutekniikasta viimeinen terä (mieluiten juuri ennen kauden alkua).

Juoksutekniikka 10x paketti 700€ 

  • Juoksutekniikan perusteet
  • Pikajuoksun perusteet
  • Kiihdykset ja lentävä lähtö jalkapallossa
  • Suunnanmuutokset jalkapallossa
  • Keskivartalon syvien lihasten voimaharjoittelu + vaikutus nopeuteen, tekniikkaan ja suunnanmuutokseen
  • Liikkuvuus ja räjähtävä nopeus ja voimantuotto
  • Lantion asento ja keskivartalon syvien lihasten vahvistaminen.
  • Keskivartalon merkitys pallonhallinnassa sekä

yläkropan liikkuvuus osana harjoittelua.

9. Loikat + muu lajinomainen voimaharjoittelu ilman lisäpainoja.

10. Juoksutekniikan kertaus + pikajuoksu

(jokaiseen treeniin sisältyy myös liikkuvuusharjoitteita)

 

Juoksutekniikkatunti

150€

Juoksutekniikkatunti sisältää:

Juoksutekniikanohjaus

Videoanalyysi ennen ja jälkeen

Valmiin videon lähetys

Kesto: 40-45min