JUOKSUVALMENNUS

Koemme erittäin tärkeäksi, että juoksuharjoittelu olisi järkevästi suunniteltua, monipuolista, juoksijaa motivoivaa ja mahdollisimman pitkään juoksuintoa ylläpitävää. Valmennuksessamme katsomme tekniikkaohjauksen olennaiseksi osaksi juoksuharjoittelua. Näin juoksija pystyy välttämään rasitusvammoja ja saa parhaan tuloksen juoksuharjoittelustaan. Järjestämme juoksun yksilövalmennusta sekä teemme juoksuohjelmia ja juoksutekniikka-analyyseja.

Juoksun yksilövalmennus

Juoksun yksilövalmennuksen rakennamme juuri sinun tavoitteesi mukaan. Tavoitteesi voi olla jokin juoksutapahtuma, 10 kilometrin matkan saavuttaminen taikka juoksun aloittaminen aivan uutena lajina. Yksilövalmennus kannattaa ottaa mukaan juoksuharjoitteluun jo sitä aloittaessasi. Tällöin saat luotua järkevän pohjan uudelle harrastuksellesi.

Juoksuvalmentajamme analysoi juoksusi ja videoi sen sinulle. Tämän jälkeen valmentaja purkaa tekniikkasi osiin ja erilaisin harjoitusmetodein pääset valmentajan avulla hiomaan tekniikkaasi omien tarpeidesi mukaisesti. Lisäksi valmentajasi tekee kanssasi erilaisia juoksuharjoitteita sekä tarpeenmukaan oheisharjoitteita.

Nuoret muiden lajien, kuten jalkapallon, urheilijat ja harrastajat ovat nopeimmin kasvava asiakasryhmämme. Mitä nuorempana oppii juoksutekniikan alkeet, sitä terveempänä ja tehokkaammin harjoittelu vaikuttaa. Aloitamme juoksutekniikan valmennuksen 10- vuotiaasta alkaen. Nuoremmilla on hyvä olla vähintäänkin toinen huoltajista tukena.

 

Juoksuohjelmat ja juoksuanalyysit

Teemme lisäksi juoksuohjelmia, joilla saat monipuolisuutta ja uutta vauhtia juoksuusi. Tavoitteesi ohjelmaan voi olla mikä tahansa juoksun aloittamisesta tai ultramaratoonista kunnon ylläpitämiseen ja painonhallintaan. Valmentajamme laativat sinulle yksilöllisen ohjelman, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi.

Juoksuohjelman ohelle voimme laatia sinulle myös juoksua tukevan lihaskunto-ohjelman.

Teemme juoksuohjelmia koko Suomen kattavasti.

Juoksuanalyysissä valmentaja kuvaa juoksusi videolle, josta pääsette yhdessä analysoimaan nykyisen juoksusi. Videoanalyysin jälkeen valmentajan opastuksella saat harjoiteltua tekniikkasi ongelmakohtia ja opit uuden juoksutekniikan.

Kysy lisää juoksun yksilövalmennuksesta, juoksuohjelmista ja analyyseista:

Turku: Mikko Liukka, mikko@vauhtisammakko.com, 041-5024078

Helsinki: Mikko Liukka, mikko@vauhtisammakko.com, 041-5024078

Muut kaupungit: Mikko Liukka, mikko@vauhtisammakko.com, 041-5024078

Hinnasto:

• Treeniohjelma 1kk ilman tekniikkaohjausta 60€
• Treeniohjelma 2kk ilman tekniikkaohjausta 70€
• Lihaskuntoliikkeillä laajennettu juoksuohjelma 2kk 160€
• Treeniohjelma 6kk ilman tekniikkaohjausta 120€

Tekniikkaohjauspaketit:

• Juoksun tekniikkaohjaus  120€ (sisältää myös videoanalyysin ja videoiden lähettämisen ) Kesto 40-50min
• Juoksun tekniikkaohjaus + 2kk juoksuohjelma 180€
• Juoksun tekniikkaohjaus + 6kk juoksuohjelma 200€
• Juoksun tekniikkaohjaus + 6kk juoksuohjelma + kuntosaliohjelma/vapaapaino-ohjelma juoksuun 300€
• 12kk Juoksuohjelma 330€
• Juoksun tekniikkaohjaus + 12kk juoksuohjelma + kuntosaliohjelma/vapaapaino-ohjelma juoksuun 500€
• 24kk juoksuohjelma 600€
• Juoksun tekniikkaohjaus, kolmen kerran paketti. Sisältää videoanalyysin jokaisella kerralla 240€

Hengitystekniikka juoksuun -ohjaus:

On hyvä myös harjoitella juoksutekniikan oheen sinulle optimaalista hengitystekniikkaa. Tämä voidaan yhdistä juoksutekniikkaohjaukseen tai tehdä erillisenä kertana.

• Juoksun hengitystekniikkaharjoitus ilman juoksutekniikkaa 70€ (kesto noin 30-40min)
• Juoksun hengitystekniikkaharjoitus juoksutekniikkatreenin yhteydessä +40€ paketin hintaan (kesto noin 25- 30min)

 

Juoksuohjauspaketti nuorelle urheilijalle 240€: (lasku voidaan jakaa kolmeen osaan tarvittaessa ohjausten mukaan). Sisältää 3 juoksutekniikkaohjausta, videoanalyysin ja videon juoksusta omaan ja valmentajan käyttöön. Suositus on jakaa ohjaukset 2-5 kuukauden sisään (väliin tulee kotitehtäviä!). Ensimmäisessä ohjauksessa keskitytään parantamaan juoksutekniikkaa yleisesti. Toisessa ohjauksessa treenataan pikajuoksutekniikan alkeita ja opetetaan kehonpainolla tehtävää core-treeniä sekä räjähtävää voimaa kehittäviä jalkaliikkeitä. Kolmannessa ohjauksessa haetaan pikajuoksutekniikasta viimeinen terä (mieluiten juuri ennen kauden alkua).