MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA:

Voit maksaa kurssimme myös kokonaan tai osaksi liikuntaedulla. Alla ohjeet miten toimit, jos maksat:

  • kokonaan liikuntaedulla
  • osaksi liikuntaedulla
  • käytät alekoodia maksuun, kun maksat liikuntaedulla kokonaan tai osaksi

 

MAKSU KOKONAAN LIIKUNTAEDULLA

Jos sinulla on koko kurssimaksun edestä liikuntaetua käytössäsi, tee suoritus alla olevilla ohjeilla ja ilmoittaudu sähköpostilla hanna@vauhtisammakko.com kurssille. Kerro viestissä tarkka nimi kurssista, jolle ilmoittaudut, oma nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi sekä Facebook-käyttäjätunnuksesi jos ilmoittaudut kurssille jonka alustana toimii Facebook. Katso tarkemmin alempana, miten maksat milläkin edulla. Toimita kuvankaappaus tai kuitti maksusta liikuntaetupalvelusta (esim. Smartum) samalla sähköpostilla kun toimitat yllä olevat tiedot.

 

MAKSU OSAKSI LIIKUNTAEDULLA

Jos  sinulla on liikuntaetua käytössäsi vain osaan maksusta, voit maksaa kurssin sekä liikuntaedulla että tilisiirrolla.

Liikuntaetuuden osuus: Suorita se osuus liikuntaedulla kurssimaksusta, johon osuuteen sinulla on etua. Maksuohjeet alempana.

Loppusosuus: Suorita loput kurssimaksun osuudesta tilille Tmi Mikko Liukka FI72 1652 3000 0167 02, käytä viitettä: 10058.

Tee suoritukset kuten yllä on kerrottu ja ilmoittaudu kurssille sähköpostilla hanna@vauhtisammakko.com. Kerro viestissä tarkka nimi kurssista, jolle ilmoittaudut, oma nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi sekä Facebook-käyttäjätunnuksesi ,jos ilmoittaudut kurssille jonka alustana toimii Facebook. Toimita kuvankaappaus tai kuitti maksusta liikuntaetupalvelusta (esim. Smartum) sekä kuittikopio verkkopankista maksusta samalla sähköpostilla kun toimitat yllä olevat tiedot.

ALEKOODI JA LIIKUNTAETU:

Jos sinulla on käytössäsi alekoodi ja haluat tehdä maksun liikuntaedulla, vähennä alekoodin mukainen osuus maksustasi.

NÄILLÄ LIIKUNTAEDUILLA JA NÄIN TEET MAKSUN:

Voit maksaa meille seuraavilla eduilla: Smartum, Epassi, Eazybreak ja Edenred / Jos sinulla on muu etu käytössäsi, tiedustele hanna@vauhtisammakko.com.

Voit suorittaa Eazybreakilla, Edenredin mobiilimaksulla. Sähköisellä liikuntasetelillä suorita maksu kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi Vauhtisammakko / Tmi Mikko Liukka, ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen hanna@vauhtisammakko.com.

Smartum

 

1) Smartumpay:

Valitse sovelluksesta maksupaikaksi: Vauhtisammakko.com / Tmi Mikko Liukka, ota kuvakaappaus kuitista ja lähetä se osoitteeseen hanna@vauhtisammakko.com. MUISTA MYÖS KERTOA MILLE KURSSILLE OLET TULOSSA!

2) Liikuntasetelit:

Mikäli maksat paperisilla liikuntaseteleillä, ota yhteyttä hanna@vauhtisammakko.com. Saat paluumailina osoitteen, johon liikuntaselit postitetaan. Lähetä tuolloin setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä tietoa, että mistä valmennuksesta maksu on.

Edenred-maksuohje

1.Kopioi ja avaa suora linkki:

https://bit.ly/3dfrzmp

2: Suorita maksu tähän käyttöpaikkaan:
Liikuntapalvelut Vauhtisammakko
Sirkkalankatu 13, 20540 Turku

EPassi

Etsi käyttöpaikkahaulla:  Vauhtisammakko / Tmi Mikko Liukka. Maksu onnistuu mobiili- ja verkkomaksuna.

Eazybreak:

Voit maksaa kurssin Eazybreakin mobiilissa valitsemalla maksukohteeksi Vauhtisammakko Turku ja käyttämällä koodia V574.

 

Runfrog-appin maksaminen liikuntaedulla.

Runfrog-appin 6 ja 12kk tilauksen voit maksaa myös liikuntaedulla.

Toimi silloin näin:

  1. Maksa appi 12kk 150€ liikuntaedulla. / 6kk 99€
  2. Lähetä kuitti hanna@vauhtisammakko.com
  3. Teemme sinulle tunnukset manuaalisesti. Lataa appi vasta tämän jälkeen ja kirjaudu antamillamme tunnuksilla. Älä missään tapauksessa tee omaa tiliä tai anna omia luottokorttietojasi appiin ettei maksu mene tuplana