Personal training on henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta yksilöllisesti tai pienryhmässä. Valmennuksen tarkoituksena on parantaa elämänlaatuasi kokonaisvaltaisesti. Valmennamme sinua nyt myös verkon välityksellä.

Tarjoamme sinulle valmennuksen, joka nostaa kuntoasi, lisää tietämystäsi ravitsemuksesta ja auttaa sinua hallitsemaan paremmin elämääsi eli parantaa sitä kautta elämälaatuasi. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi liikunnan aloittaminen, kunnon nostaminen uusilla metodeilla, juoksuharjoittelun aloittaminen, voimatasojen tai voimannostotekniikoiden parantaminen, aiempien tuloksiesi kohottaminen taikka vaihtelun hakeminen nykyiseen treeniisi. Laadimme sinulle suunnitelman, treenaamme kanssasi ja tuemme sinua matkalla päämäärääsi.

Personal training -kokonaisuus koostetaan jokaiselle asiakkaalle erikseen riippuen asiakkaan tarpeista. Treenit voidaan tehdä ulkona maastossa, kuntosalilla taikka Turussa Vauhtisammakon omissa toimitiloissa. Kokonaisuus voi olla laajempi paketti, jossa on mukana liikunta ja ravintoneuvonta tai kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi uuden saliohjelman laatiminen ja ohjaus. Pystyt itse päättämään millaisen palvelun haluat.

Älä tee kynnystä liikunnan aloittamiseen tai oman treenin koventamiseen liian korkeaksi, vaan anna meidän huolehtia kunnostasi.

Teemme personal training-ohjauksia myös pienryhmissä eli jos haluat treenata puolison tai kaverin kanssa tai vaikka kymmenen hengen porukalla, hoidamme ohjaukset myös pienryhmille.

 

Valmentajat, Turku:

 

Mikko Liukka

Olen Vauhtisammakon perustaja, juoksuvalmennusten ja juoksuttekniikan opettamisen uranuurtaja, ultrajuoksija (24h juoksun SM-pronssi 2022, 24h juoksun parijuoksun epävirallinen SE), entinen keskimatkan juoksija (mm. SM-hopeaa 400m juoksussa).

Koulutustaustani:

 • Personal trainer VM 2005
 •  Yleisurheiluvalmentaja, SUL- level 3: valmentajatutkinto, kestävyyslajeihin erikoistunut valmentaja
 • KM (luokanopettaja)
 • Joogaopettaja

Palveluihini kuuluvat:

 • juoksuohjelmat, juoksijoiden sali/voimaohjelmat
 • kestävyys- ja voimaharjoittelu
 • juoksutekniikka-analyysit
 • junioreiden valmentaminen

Yhteystiedot:

 • 041-5024078
 • mikko@vauhtisammakko.com

Hinta:

150 €/h, 10x= 1200 € (säästät 300 €)*

 

Asiakaskokemuksia:

”Elämäni on muuttunut täydellisesti sen jälkeen kun törmäsin Mikko Liukkaan ja aloitin Vauhtisammakon juoksukoulussa valmennuksen. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että lähdin mukaan! Minusta kuoriutui juoksuvalmennuksen avulla ihan eri ihminen. Opin rakastamaan juoksemista, myöhemmin mukaan on tullut myös kuntosalilla treenaaminen. Lähdin mukaan juoksuvalmennukseen ihan nollilta. Olin täysin liikuntaa harrastamaton sohvaperuna ja ikuinen jojo-laihduttaja. Puntarin lukema huiteli tuolloin reilusti yli sadassa kilossa! Paluuta entiseen ei ole. Sain tuolloin 43-vuotiaana viimeinkin elämäni takaisin! Ja nyt 47-vuotiaana voin paremmin kuin koskaan, niin henkisesti kuin fyysisestikin.”

– Hanna-Maaria Ikonen

 

”Vuonna 2021 elokuussa juoksin elämäni toisen maratonin Paavo Nurmi maratonilla aikaan 3:36 h. Edeltävästi olin (crossfitin ja voimatreenin ohella) juossut noin kaksi kertaa viikossa ilman sen kummempaa juoksuohjelmaa tai valmentajaa. Kyseisen tapahtuman jälkeen heräsi halu panostaa juoksuun enemmän ja saada harjoitteluun struktuuria. Otin yhteyttä Vauhtisammakon Mikko Liukkaan ja siitä se sitten lähti. Olen nyt treenannut Mikon tekemän ohjelman mukaan kahdeksan kuukautta. Lisäksi Mikko on ohjannut minulle muutamia juoksu- ja voimatreenejä. Kertaalleen tarkastelimme myös juoksutekniikkaani. Tässä treenissä sain useita ahaa-elämyksiä omia heikkouksiani ajatellen. Tänä keväänä olisi tarkoitus juosta elämäni kolmas maratoni. Tavoitteena on juosta rennon kovaa, hieman edellistä kisaa nopeammin. Tavoitteena on kuitenkin pitkäjänteinen treenaaminen ja kehitys juoksun saralla. Ei niinkään nyt yksittäiseen tapahtumaan panostaminen. Innolla odotan mitä tulevaisuus juoksun saralla tuo tullessaan!”

– Aura Kartio

 

 

Hanna Järvi

Personal Trainer & Juoksuohjaaja

”Hei! Haluaisitko aloittaa kuntoilun tai kehittää treeniäsi eteenpäin?
Onko arjessasi kuormitusta, joka haittaa elämäntapamuutoksen aloituksessa tai treenien kehittämisessä? Aloita siis treenit kanssani! Toimin tällä hetkellä Vauhtisammakon juoksuohjaajana sekä tarjoan Personal Trainer-palveluita.

Omaan yli kymmenen vuoden kokemukseeni kuuluu hyvinvointitoimialalta eri ikäisten ihmisten ohjaustyöstä terveyden, hyvinvoinnin ja sairauksien ennaltaehkäisyn saralta. Osaan auttaa juuri sinua kehittämään arkesi peruselementit ruokailujen, liikunnan ja unen osalta niin, että kokonaisuus saadaan vastaamaan tavoitteitasi.

Olen harrastanut pitkin ikää kuntoilumielessä muun muassa uintia, voimaharjoittelua, joogaa, lenkkeilyä sekä eri ryhmäliikuntamuotoja.

Vasta aikuisiällä tein kuitenkin lopullisen elämäntapamuutoksen ja löysin liikunnan ilon sekä kehitin toimivan ja terveellistä elämäntapaa mukailevan rungon. Voinkin sanoa olevani nykyisin toimivan arjen ja liikunnan organisoinnin guru! 

Juoksu vei lopullisesti sydämeni aikuisiällä, kun pikkulapsiperheen hektisen arjen keskellä juoksusta tuli oma hengähdystauko. Kymmenen vuoden ajan olen treenannut tavoitteellisesti ja nousujohteisesti juoksua ja tällä hetkellä treenaan kohti ultramatkoja. Oma treeni sisältää tällä hetkellä juoksun lisäksi muun muassa voimaharjoittelua, pyöräilyä sekä joogaa.”

Palvelut:

 • Personal Trainer – palvelut (liikunta- ja elämäntapavalmennus sekä kunto-ohjelmat tarpeidesi mukaan)
 • Yksilöjuoksuohjaukset (juoksutekniikka- ja yksilövalmennukset)

Koulutustaustani:

 • Toiminallisen harjoittelun Personal Trainer (Spartan Academy 12/2021)
 • Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK, 2012)

Ota yhteyttä nyt ja lähdetään kehittämään sinun tavoitteitasi uudelle tasolle!

Hinta:

 • 70 €/h
 • 300e / 5x paketti (säästät 50e): 5x paketti sisältää henkilökohtaisen kunto-ohjelman, jota muokataan 2 x valmennuksen aikana. *
 • 600 € / 10x paketti (säästät 100 €) : 10 x paketti sisältää henkilökohtaisen kunto-ohjelman, jota muokataan 3 x valmennuksen aikana)

  Yhteystiedot:

 • +358 44 049 2239
 • hanna@vauhtisammakko.com

Liikuntaneuvoja Terhi Rannikko

LIIKUNNANOHJAUSTA KOKEMUKSELLA

”Hei, olen Terhi tuleva liikuntaneuvojasi! Olen tehnyt töitä liikunnan parissa 15-vuotiaasta asti. Minulla on kokemusta liikunnanohjaamisesta yrityksille, yksityishenkilöille, kunnille, yhdistyksille ja urheiluseuroille.

Haluatko treenata kotona ilman välineitä tai kotonasi löytyvillä välineillä? Tee kuntoilun aloittamisesta helppoa. Kunto-ohjelmassasi huomioin monipuolisen kehityksen juuri tarpeidesi mukaan. Ota liikunta rutiiniksi arkeesi ja huomaa muutos olossasi!”

Koulutustausta:

 • Liikuntaneuvoja
 • Yleisurheilun nuorisovalmentaja
 • Uimaopettaja

Palvelut:

 • Henkilökohtainen kunto-ohjaus

Hinta:

 • 90e/h
 • 400e / 5x paketti (säästät 50e): 5x paketti sisältää henkilökohtaisen kunto-ohjelman, jota muokataan 2 x valmennuksen aikana.
 • 800e / 10x paketti (säästät 100e): 10 x paketti sisältää henkilökohtaisen kunto-ohjelman, jota muokataan 3 x valmennuksen aikana.

  Yhteystiedot:
 • +358 400 493453

 

*Pakettien ohjaukset tulee käyttää 1v sisällä ensimmäisestä ohjauskerrasta.

Teemme myös ohjauksia kotikäynneillä sekä etänä.

Kysy tarjousta pienryhmien trainingista: mikko@vauhtisammakko.com