Personal training on henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta yksilöllisesti tai pienryhmässä. Valmennuksen tarkoituksena on parantaa elämänlaatuasi kokonaisvaltaisesti. Valmennamme sinua nyt myös verkon välityksellä.

Tarjoamme sinulle valmennuksen, joka nostaa kuntoasi, lisää tietämystäsi ravitsemuksesta ja auttaa sinua hallitsemaan paremmin elämääsi eli parantaa sitä kautta elämälaatuasi. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi liikunnan aloittaminen, kunnon nostaminen uusilla metodeilla, juoksuharjoittelun aloittaminen, voimatasojen tai voimannostotekniikoiden parantaminen, aiempien tuloksiesi kohottaminen taikka vaihtelun hakeminen nykyiseen treeniisi. Laadimme sinulle suunnitelman, treenaamme kanssasi ja tuemme sinua matkalla päämäärääsi.

Personal training –kokonaisuus koostetaan jokaiselle asiakkaalle erikseen riippuen asiakkaan tarpeista. Treenit voidaan tehdä ulkona maastossa, kuntosalilla taikka Turussa Vauhtisammakon omissa toimitiloissa. Kokonaisuus voi olla laajempi paketti, jossa on mukana liikunta ja ravintoneuvonta tai kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi uuden saliohjelman laatiminen ja ohjaus. Pystyt itse päättämään millaisen palvelun haluat.

Älä tee kynnystä liikunnan aloittamiseen tai oman treenin koventamiseen liian korkeaksi, vaan anna meidän huolehtia kunnostasi.

Teemme personal training-ohjauksia myös pienryhmissä eli jos haluat treenata puolison tai kaverin kanssa tai vaikka 10 hengen porukalla, hoidamme ohjaukset myös pienryhmille.

Valmentajat, Turku:

Mikko Liukka

Koulutustaustani:

 • Personal trainer
 • KM (luokanopettaja)
 • Yleisurheilun seuravalmentaja
 • juoksuvalmentaja

Palveluihini kuuluvat:

 • juoksuohjelmat, juoksijoiden sali/voimaohjelmat
 • kestävyys- ja voimaharjoittelu
 • juoksutekniikka-analyysit
 • junioreiden valmentaminen

Mikon tavoitat: 041-5024078 / mikko@vauhtisammakko.com

Hinta: 150€/h, 10x= 1200€ (säästät 300€)*

 

Asiakaskokemuksia:

”Elämäni on muuttunut täydellisesti sen jälkeen kun törmäsin Mikko Liukkaan ja aloitin Vauhtisammakon juoksukoulussa valmennuksen. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että lähdin mukaan! Minusta kuoriutui juoksuvalmennuksen avulla ihan eri ihminen. Opin rakastamaan juoksemista, myöhemmin mukaan on tullut myös kuntosalilla treenaaminen. Lähdin mukaan juoksuvalmennukseen ihan nollilta. Olin täysin liikuntaa harrastamaton sohvaperuna ja ikuinen jojo-laihduttaja. Puntarin lukema huiteli tuolloin reilusti yli sadassa kilossa! Paluuta entiseen ei ole. Sain tuolloin 43 vuotiaana viimeinkin elämäni takaisin! Ja nyt 47 vuotiaana voin paremmin kuin koskaan, niin henkisesti kuin fyysisestikkin.”

– Hanna-Maaria Ikonen

”Vuonna 2021 elokuussa juoksin elämäni toisen maratonin Paavo Nurmi maratonilla aikaan 3:36h. Edeltävästi olin (crossfitin ja voimatreenin ohella) juossut noin 2krt/viikko ilman sen kummempaa juoksuohjelmaa tai valmentajaa. Kyseisen tapahtuman jälkeen heräsi halu panostaa juoksuun enemmän ja saada harjoitteluun struktuuria. Otin yhteyttä Vauhtisammakon Mikko Liukkaan ja siitä se sitten lähti. Olen nyt treenannut Mikon tekemän ohjelman mukaan 8 kuukautta. Lisäksi Mikko on ohjannut minulle muutamia juoksu- sekä voimatreenejä. Kertaalleen katsoimme myös juoksutekniikkaani. Tässä treenissä sain useita ahaa-elämyksiä omia heikkouksiani ajatellen. Tänä keväänä olisi tarkoitus juosta elämäni 3. maratoni. Tavoitteena on juosta rennon kovaa, hieman edellistä kisaa nopeammin. Tavoitteena on kuitenkin pitkäjänteinen treenaaminen ja kehitys juoksun saralla. Ei niinkään nyt yksittäiseen tapahtumaan panostaminen. Innolla odotan mitä tulevaisuus juoksun saralla tuo tullessaan!”

– Aura Kartio

 

 

Hanna Järvi

Hei! Haluaisitko aloittaa kuntoilun tai kehittää treeniäsi eteenpäin?
Onko arjessasi kuormitusta, joka haittaa elämäntapamuutoksen aloituksessa tai treenien kehittämisessä? Aloita siis treenit kanssani! Toimin tällä hetkellä Vauhtisammakon juoksuohjaajana sekä tarjoan Personal Trainer – palveluita.

Omaan yli 10 vuoden kokemuksen hyvinvointitoimialalta eri ikäisten ihmisten ohjaustyöstä terveyden, hyvinvoinnin ja sairauksien ennaltaehkäisyn saralta. Osaan auttaa juuri sinua kehittämään arkesi peruselementit ruokailujen, liikunnan ja unen osalta niin, että kokonaisuus saadaan vastaamaan tavoitteitasi.

Olen harrastanut pitkin ikää kuntoilumielessä mm. uintia, voimaharjoittelua, joogaa, lenkkeilyä sekä eri ryhmäliikuntamuotoja.

Vasta aikuisiällä tein kuitenkin lopullisen elämäntapamuutoksen ja löysin liikunnan ilon sekä kehitin toimivan ja terveellistä elämäntapaa mukailevan rungon. Voinkin sanoa olevani nykyisin toimivan arjen ja  – liikunnan organisoinnin guru! 

Juoksu vei lopullisesti sydämeni aikuisiällä, kun pikkulapsiperheen hektisen arjen keskellä juoksusta tuli oma hengähdystauko. 10 vuoden ajan olen treenannut tavoitteellisesti ja nousujohteisesti juoksua ja tällä hetkellä treenaan kohti ultramatkoja. Oma treeni sisältää tällä hetkellä juoksun lisäksi mm. voimaharjoittelua, pyöräilyä sekä joogaa.

Koulutustaustani:

 • Toiminallisen harjoittelun Personal Trainer (Spartan Academy 12/2021)
 • Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK, 2012)

Ota yhteyttä nyt ja lähdetään kehittämään sinun tavoitteitasi uudelle tasolle!

Hannan tavoitat: 044 049 2239 / hanna@vauhtisammakko.com

Hinta: 70€/h, 10x= 600€ (säästät 100€)*

 

 

Tanja Heleä

Olen lähes viisikymppinen kolmen aikuisen lapsen äiti. Koulutukseltani olen auktorisoitu Personal trainer sekä kuntosalivalmentaja, Psyykkinen valmentaja ja polkujuoksuohjaaja.

Oma tarinani valmentajana voisi olla suoraan asiakastarinasta, miten minäkin lähdin liikkumaan aikuisiällä ja löysin liikunnan tuoman positiivisen fiiliksen. Astmaatikkona osaan ottaa huomioon myös sen tuomat haasteet ja haluankin kannustaa kaikkia liikkumaan terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi.

Haluan tarjota osaavaa ohjausta liikunnan aloittamiseen ja elämäntapamuutokseen. Arjen haasteet huomioiden pyrin tuomaan kokonaisvaltaista hyvinvointia osaksi jokapäiväistä elämääsi. Kerron miten treenaat monipuolisesti ja fiksusti kiireisessä arjessa liikaa ruuveja kiristämättä. Olen itse tehnyt elämäntapamuutoksen aikuisiällä ja löytänyt liikunnan ilon. Vakuutan, että se on mahdollista myös sinulle!

Omalla lempeällä ohjaustyylilläni olen auttanut lukuisia liikunnan aloittajia uuden harrastuksen pariin hyvillä tuloksilla.

Valmennan vahvalla ammattitaidolla:

 • Personal trainer (auktorisoitu, T4Y / 2018)
 • Kuntosaliohjaaja (auktorisoitu, T4Y / 2018)
 • TRX-ohjaaja (TRX Finland, Timo Kujanen / 2019)
 • Polkujuoksuohjaaja (Suomen Latu / 2019)
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot (UEF / 2020)
 • Psyykkinen valmentaja (T4Y / 2021)

Tanjan tavoitat: 045-630 0274 tai tanja@vauhtisammakko.com

Hinta: 110€/h, 10x= 900€ (säästät 200€)*

 

 

Jarkko Heleä

Hoi arjen sankarit, elämäntapamuutoksen tekijät, juoksun aloittajat sekä jonkin verran juosseet! Vai kaipaatko tukea ja työkaluja diabeteksen, ylipainon tai toimistotyön haasteiden selättämiseen? Jarkolta saat osaavaa ohjausta liikunnan aloittamiseen ja elämäntapamuutokseen.

”Haluan kannustaa kaikkia liikkumaan ja nauttimaan liikunnan tuomasta fiiliksestä taustasta riippumatta. Autan sinua oivaltamaan, miten treenaat fiksusti myös kiireen keskellä tosissaan mutta et totisesti. Minun harjoituksissani saat haastaa itseäsi toiminnallisen harjoittelun menetelmillä. Minulta et saa voimaa pelkästään salille, vaan myös voimaa arjen askareisiin.” – Jarkko

Jarkko coachaa monipuolisen koulutuksensa voimalla:

 • Toiminnallisen harjoittelun personal trainer (Spartan Academy / 2020)
 • Kahvakuulaohjaaja (Spartan Academy / 2021)
 • Kuntosali- ja voimaharjoittelun ohjelmointi (Spartan Academy / 2021)
 • Levytanko-ohjaaja (Spartan Academy / 2021)
 • Juoksuohjaaja
 • Polkujuoksuohjaaja (Suomen Latu / 2019)

Jarkon tavoitat: 0400 726 119, jarkko.helea@gmail.com

Hinta: 110€/h, 10x= 900€ (säästät 200€)*

 

 

*Pakettien ohjaukset tulee käyttää 4kk aikana ensimmäisestä ohjauksesta.

Teemme myös ohjauksia kotikäynneillä.

Kysy tarjousta pienryhmien trainingistä: mikko@vauhtisammakko.com

Ohjaamme nyt myös verkon välityksellä.