Personal training

Personal training on henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta yksilöllisesti tai pienryhmässä. Valmennuksen tarkoituksena on parantaa elämänlaatuasi kokonaisvaltaisesti.

Tarjoamme sinulle valmennuksen, joka nostaa kuntoasi, lisää tietämystäsi ravitsemuksesta, parantaa itsetuntoasi, elämälaatuasi ja auttaa sinua hallitsemaan paremmin elämääsi. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi liikunnan aloittaminen, kunnon nostaminen uusilla metodeilla, juoksuharjoittelun aloittaminen, aiempien tuloksiesi parantaminen taikka vaihtelun hakeminen nykyiseen treeniisi. Laadimme sinulle suunnitelman, jolla pääset tavoitteeseesi ja tuemme sinua matkalla päämäärääsi.

Personal training –kokonaisuus koostetaan jokaiselle asiakkaalle erikseen riippuen asiakkaan tarpeista. Kokonaisuuteen voi kuulua kestävyysharjoittelua ja voimaharjoittelua. Nämä treenit voidaan tehdä ulkona maastossa, kuntosalilla taikka Vauhtisammakon omissa toimitiloissa. Kokonaisuus voi olla laajempi paketti, jossa on mukana liikunta ja ravintoneuvonta taikka kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi uuden saliohjelman laatiminen ja ohjaus. Pystyt itse päättämään millaisen palvelun haluat.

Lupaamme, että pidämme sinulle tasoosi sopivat ja alati haastavammat monipuoliset treenit. Käytämme ohjauksessamme monipuolisia treenimetodeita sekä toiminnallista harjoittelua. Älä tee kynnystä liikunnan aloittamiseen tai oman treenin koventamiseen liian korkeaksi, vaan anna meidän huolehtia kunnostasi.

Ulkopuolisella avulla tavoitteesi on lähempänä kuin kuvitteletkaan. Personal trainerin voit ottaa valmentamaan itseäsi, puolisoa tai kaveriasi ja itseäsi taikka kaveri- tai muuta porukkaasi. Veloitamme tekemästämme Personal trainingistä vain tekemiemme tuntien mukaan. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton, eikä velvoita mihinkään..

Ohjelman suunnittelu 85e/päivä

Alkuohjaukset 85e/päivä

Jatko-ohjaukset 69e

YHTEYSTIEDOT:

Turku:

Mikko Liukka mikko@vauhtisammakko.com 041-5024078

Anni Liukka anni@vauhtisammakko.com 045-3529440

Anne Tyrmi anne@vauhtisammakko.com

 

Tampere:

Martti Eriksson martti@vauhtisammakko.com 040-8314799

liikuntapalvelut Vauhtisammakon kotisivut