Personal training on henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta yksilöllisesti tai pienryhmässä. Valmennuksen tarkoituksena on parantaa elämänlaatuasi kokonaisvaltaisesti. Valmennamme sinua nyt myös verkon välityksellä.

Tarjoamme sinulle valmennuksen, joka nostaa kuntoasi, lisää tietämystäsi ravitsemuksesta ja auttaa sinua hallitsemaan paremmin elämääsi eli parantaa sitä kautta elämälaatuasi. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi liikunnan aloittaminen, kunnon nostaminen uusilla metodeilla, juoksuharjoittelun aloittaminen, voimatasojen tai voimannostotekniikoiden parantaminen, aiempien tuloksiesi kohottaminen taikka vaihtelun hakeminen nykyiseen treeniisi. Laadimme sinulle suunnitelman, treenaamme kanssasi ja tuemme sinua matkalla päämäärääsi.

Personal training -kokonaisuus koostetaan jokaiselle asiakkaalle erikseen riippuen asiakkaan tarpeista. Treenit voidaan tehdä ulkona maastossa, kuntosalilla taikka Turussa Vauhtisammakon omissa toimitiloissa. Kokonaisuus voi olla laajempi paketti, jossa on mukana liikunta ja ravintoneuvonta tai kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi uuden saliohjelman laatiminen ja ohjaus. Pystyt itse päättämään millaisen palvelun haluat.

Älä tee kynnystä liikunnan aloittamiseen tai oman treenin koventamiseen liian korkeaksi, vaan anna meidän huolehtia kunnostasi.

Teemme personal training-ohjauksia myös pienryhmissä eli jos haluat treenata puolison tai kaverin kanssa tai vaikka kymmenen hengen porukalla, hoidamme ohjaukset myös pienryhmille.

 

Valmentajat, Turku:

 

Mikko Liukka

Olen Vauhtisammakon perustaja, juoksuvalmennusten ja juoksuttekniikan opettamisen uranuurtaja, ultrajuoksija (24h juoksun SM-pronssi 2022, 24h juoksun parijuoksun epävirallinen SE), entinen keskimatkan juoksija (mm. SM-hopeaa 400m juoksussa).

Koulutustaustani:

 • Personal trainer VM 2005
 •  Yleisurheiluvalmentaja, SUL- level 3: valmentajatutkinto, kestävyyslajeihin erikoistunut valmentaja
 • KM (luokanopettaja)
 • Joogaopettaja

Palveluihini kuuluvat:

 • juoksuohjelmat, juoksijoiden sali/voimaohjelmat
 • kestävyys- ja voimaharjoittelu
 • juoksutekniikka-analyysit
 • junioreiden valmentaminen

Yhteystiedot:

 • 041-5024078
 • mikko@vauhtisammakko.com

Asiakaskokemuksia:

”Elämäni on muuttunut täydellisesti sen jälkeen kun törmäsin Mikko Liukkaan ja aloitin Vauhtisammakon juoksukoulussa valmennuksen. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että lähdin mukaan! Minusta kuoriutui juoksuvalmennuksen avulla ihan eri ihminen. Opin rakastamaan juoksemista, myöhemmin mukaan on tullut myös kuntosalilla treenaaminen. Lähdin mukaan juoksuvalmennukseen ihan nollilta. Olin täysin liikuntaa harrastamaton sohvaperuna ja ikuinen jojo-laihduttaja. Puntarin lukema huiteli tuolloin reilusti yli sadassa kilossa! Paluuta entiseen ei ole. Sain tuolloin 43-vuotiaana viimeinkin elämäni takaisin! Ja nyt 47-vuotiaana voin paremmin kuin koskaan, niin henkisesti kuin fyysisestikin.”

– Hanna-Maaria Ikonen

 

”Vuonna 2021 elokuussa juoksin elämäni toisen maratonin Paavo Nurmi maratonilla aikaan 3:36 h. Edeltävästi olin (crossfitin ja voimatreenin ohella) juossut noin kaksi kertaa viikossa ilman sen kummempaa juoksuohjelmaa tai valmentajaa. Kyseisen tapahtuman jälkeen heräsi halu panostaa juoksuun enemmän ja saada harjoitteluun struktuuria. Otin yhteyttä Vauhtisammakon Mikko Liukkaan ja siitä se sitten lähti. Olen nyt treenannut Mikon tekemän ohjelman mukaan kahdeksan kuukautta. Lisäksi Mikko on ohjannut minulle muutamia juoksu- ja voimatreenejä. Kertaalleen tarkastelimme myös juoksutekniikkaani. Tässä treenissä sain useita ahaa-elämyksiä omia heikkouksiani ajatellen. Tänä keväänä olisi tarkoitus juosta elämäni kolmas maratoni. Tavoitteena on juosta rennon kovaa, hieman edellistä kisaa nopeammin. Tavoitteena on kuitenkin pitkäjänteinen treenaaminen ja kehitys juoksun saralla. Ei niinkään nyt yksittäiseen tapahtumaan panostaminen. Innolla odotan mitä tulevaisuus juoksun saralla tuo tullessaan!”

– Aura Kartio

 

PT- hinnasto / MIKK=

 • 1x 130€/krt
 • 5×120€/krt = 600€
 • 10×110€/krt= 1100€
 • 20×100€/krt= 2000€

*Hinnat sisältävät 24% alv

*Tapaamiskerran pituus 60min

*10x ja 20x paketit myös osamaksulla

(10x 5 erään= 220€/kk) (20×10 erään= 200€/kk)

*Pakettien ohjaukset tulee käyttää 1v sisällä ensimmäisestä ohjauskerrasta.

Teemme myös ohjauksia kotikäynneillä sekä etänä.

Kysy tarjousta pienryhmien trainingista: mikko@vauhtisammakko.com

Hanna Järvi

Personal Trainer & Juoksuohjaaja

Hei! Olen Hanna, 34v kahden pienen pojan äiti. Toimin Vauhtisammakolla juoksuohjaana, Personal Trainerina ja tuotan verkkovalmennussisältöä Runfrog – juoksusovellukseen.

Pohjakoulutukseltani olen Personal Trainer (Spartan Academy 2021) sekä terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK). Minulla on yli 10v kokemus hyvinvointitoimialata terveellisiin elintapoihin sekä sairauksien ennaltaehkäisyyn tähtäävästä asiakasohjaustyöstä.

Olen itse tehnyt elämäntapamuutoksen ja aloittanut liikunnan käytännössä vasta aikuisiällä. Juoksua olen treenannut nousujohteisesti nyt noin 10v. vuoden ajan. Juoksun aloitin lähes nollatasolta, sillä aloittaessani en jaksanut juosta edes kilometrin mittaista matkaa. Juoksu kuitenkin jäi nopeasti osaksi säännöllistä arkea, sillä se oli luonteva tapa liikkua pienten lasten kanssa. Juoksurattaiden kanssa matkat kulkivat juosten näppärästi ja samalla sain omaa hengähdysaikaa hektisestä pikkulapsiarjesta. Juoksu on myös ihana harrastus, sillä siinä kehittyy nopeasti ja siitä saa välitöntä hyvää oloa ja jaksamista arkeen.

 Vuosia lenkkeilin itsekseni ilman sen suurempaa päämäärää. 2018 löysin mukaan Vauhtisammakon juoksukouluun. Se olikin sitten menoa ja olen pysynyt Vauhtisammakon remmissä mukana siitä lähten! 🙂 Juoksukuntoni lähtikin Vauhtisammakon myötä kehittymään nopeasti eteenpäin: vuoden 2019 kesällä juoksin ensimmäisen puolimaratonini Paavo Nurmi Marathonilla ja vuoden 2020 syksyllä juoksin ensimmäisen kokonaisen maratonini Finlandia Marathonilla. Pitkät matkat ja ultrajuoksu ja polut ovat vieneet mennessään ja olen sittemmin juossut 5/2022 55 km matkan Karhunkierroksella, 5/2023 83km matkan Karhunkierroksella sekä 7/23  100km matkan YPH:lla.

 Uskon, että voin omalta osaltani auttaa juuri sinua löytämään liikunnasta pysyvän osan arkeasi, auttamaan sinua löytämään tasapainon terveellisten elintapojen, arjen sekä liikunnan osalta sekä viemään treenitavoitteitasi kohti uusia leveleitä! 

Palvelut:

 • Personal Trainer – palvelut (liikunta-, ravitsemus- ja elämäntapavalmennus sekä kunto-ohjelmat tarpeidesi mukaan, pienryhmävalmennukset)
 • Yksilöjuoksuohjaukset (juoksutekniikka- ja yksilövalmennukset, pienryhmävalmennukset)

Koulutustaustani:

 • Toiminallisen harjoittelun Personal Trainer (Spartan Academy 12/2021)
 • Voima- ja levytanko-ohjaaja (Spartan Academy 11/2022)
 • Senioriohjaaja (Spartan Academy 12/2022)
 • Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK, 2012)

Ota yhteyttä nyt ja lähdetään kehittämään sinun tavoitteitasi uudelle tasolle!

PT- hinnasto / HANNA

 • 1 x 100e (sis. 3kk treeniohjelma)
 • 5 x 400e
 • 10x 750e

*Hinnat sisältävät 24% alv

*Tapaamiskerran pituus n. 60min

*10x ja 20x paketit myös osamaksulla

Ohjelma päivitetään 3kk ajaksi kerrallaan ja sitä muokataan tarpeen mukaan valmennusjakson aikana.

Pakettien ohjaukset tulee käyttää 1v sisällä ensimmäisestä ohjauskerrasta.

Teemme myös ohjauksia kotikäynneillä sekä etänä.

Kysy tarjousta pienryhmien personal trainingista: hanna@vauhtisammakko.com

 

Liikunta

*Pakettien ohjaukset tulee käyttää 1v sisällä ensimmäisestä ohjauskerrasta.

Teemme myös ohjauksia kotikäynneillä sekä etänä.

Kysy tarjousta pienryhmien trainingista: mikko@vauhtisammakko.com