Ravintoneuvonta

Vauhtisammakko tarjoaa yksilöllistä ravintoneuvontaa sinulle, joka haluat oppia koostamaan oman ruokavaliosi sekä ruokailurytmisi niin, että se parhaiten tukee sinua matkalla kohti tavoitettasi.

Tulessasi meille ravintovalmennukseen tietämyksesi terveellisestä ruokavaliosta lisääntyy ja opit koostamaan ruokavalion, joka parhaiten tukee treeniäsi. Voit olla liikkunan tai juoksuharjoittelun aloittaja, painonpudottaja, paremman treenitehon etsijä tai tavoitteellisesti harjoitteleva, räätälöimme kaikille tavoitetta tukevan ruokavalion ja tuemme sinua matkalla kohti päämäärääsi!

Vauhtisammakon ravintovalmennuksista vastaa FIHF Ravintovalmentaja Anu Nuora. Anun tavoitat amnuora@gmail.com sekä 040-845 1914.

Ravintovalmennuksen valmispaketit ovat:

Ravintovalmennuspaketti 3kk 

Valmennuksen aikana opit pitämään ruokapäiväkirjaa ja saat sen pohjalta kirjallisen ravintoanalyysin siitä mitä olet syönyt. Analyysivaiheessa sinulle kerrotaan mitkä elementit ruokavaliostasi toimivat, miten energiaravintoaineiden saanti jakautuu sekä mitkä ovat niitä vähemmän hyviä valintoja ja miten niitä voisi muuttaa. Saat yksilölliset ohjeet ruokavalion ja ateriarytmin koostamiseen niin että ne tukevat tavoitettasi ja että haluat jatkaa niitä vielä valmennuksen jälkeenkin. Valmennukseen sisältyy kaksi 75 minuutin tapaamista ravintovalmentajan kanssa.

Hinta 200 e.

Ravintovalmennuspaketti 5kk 

Valmennuksen aikana opit pitämään ruokapäiväkirjaa ja saat sen pohjalta kirjallisen ravintoanalyysin siitä mitä olet syönyt. Analyysivaiheessa sinulle kerrotaan mitkä elementit ruokavaliosta toimivat, miten energiaravintoaineiden saanti jakautuu sekä mitkä ovat niitä vähemmän hyviä valintoja ja miten niitä voisi muuttaa. Saat yksilölliset ohjeet ruokavalion ja ateriarytmin koostamiseen niin että ne tukevat tavoitettasi ja että haluat jatkaa niitä vielä valmennuksen jälkeenkin. Valmennukseen sisältyy kolme 75 minuutin tapaamista ravintovalmentajan kanssa sekä sähköpostituki valmennuksen ajan. Valmennuksen aikana käytetään myös erilaisia tehtäviä ja harjoitteita tukemaan tavoitteiden saavuttamista.

Hinta: 350 e

Täsmäisku

Sinulle, joka haluat nopeasti vinkkejä ravitsemuksesi ongelmakohtiin ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ravitsemukseen liittyen. Yksi tapaaminen (75 min) ravintovalmentajan kanssa, jossa pureudutaan sinun valitsemaasi ravitsemuksen ongelmakohtaan. Tätä voidaan käyttää myös edellisen valmennuksen jälkeen seurantana.

Hinta 100 e.

Teemme neuvontaa myös näiden pakettien ulkopuolelta. Kysy lisää Anulta amnuora@gmail.com sekä 040-845 1914.

liikuntapalvelut Vauhtisammakon kotisivut