Ryhmäliikunta

Kuntoremontit ja muu pienryhmäliikunta on monelle oivallinen tapa kohottaa kuntoa ja nauttia liikunnasta.

Pienryhmäharjoittelussa saat Personal training –palvelut edullisesti ja nautit treenaamisesta valmentajan ja ryhmän tuella. Pienryhmäliikunta voi olla toiminnallista harjoittelua, kuntopiiri tyyppistä kovaa harjoittelua, juoksutreenejä, voimaharjoittelua, bootcamp-treenejä, kahvakuulailua taikka vapailla painoilla tehtävää tekniikkavalmennusta. Lisäksi se voi olla venyttelyä tai kehonhallintaa. Pienryhmät rakennetaan aina ryhmän tarpeiden mukaan ja se voi sisältää monipuolisesti erilaisia elementtejä. Meillä on mahdollista myös osallistua valmiiseen kuntoremontti-konseptiin. Valmiita kuntoremontti-konseptejamme hyödyntävät jo monet yritykset-, kaveriporukat ja muut ryhmät.

JUOKSIJAN VOIMA+ JOOGA -KURSSI, HUHTIKUU 2020 / Turku

Nyt juoksijan kaksi tärkeää ominaisuutta on paketoitu kätevästi samalle kurssille! Teemme joka treenissä sekä voimatreeniä dynaamisia liikkuvuusharjoituksia että joogaharjoituksia. Tällä tavoin saat siis kätevästi vahvistettua kehon tärkeitä tukilihaksia sekä parannettua liikkuvuutta. Saat erityisen hyvin parannettua lihasten elastisuutta ja vähennettyä loukkaantumisriskiä juoksussa ja muissa kestävyyslajeissa. Kurssille voit tulla, vaikka et olisi koskaan käynyt joogassa tai et osaa voimaharjoittelun perusteita. Kurssilla opetellaan perustekniikat.

Tunnit järjestetään kurssimuotoisesti, jotta kurssin edetessä pystytään etenemään ryhmän ja sen jäsenten tarpeiden mukaisesti.

Seuraava kurssi tulossa huhtikuussa 2020.

Hinta 75 e.

JOOGA KEVÄT 2020 / Turku

Juoksijan jooga- kurssit keväälle 2020

Juoksijoille nimenomaisesti suunnattuja jooga-kursseja on keväällä 2020 kolme. Ensimmäinen kurssi on 4.2.20-17.3.20,  toinen kurssi on 24.3.20-5.5.20 ja kolmas kurssi on 12.5.20-16.6.20. Jooga-kurssit ovat Vauhtisammakolla tiistaisin klo 17.45-18.40.

Kurssilla yhdistellään eri joogalajeja (hitaampi yin, voimakkaampi hatha ja virtaavampi vinyasa) juoksijan hyvinvointia ajatellen. Kurssi on tehty juuri juoksijoita ajatellen, ja harjoitteissa haetaan voiman lisäksi liikkuvuutta, ja hengitysharjoitukset auttavat kohti nopeampaa palautumista ja parempaa unenlaatua. Voit tulla kurssilla riippumatta joogataustastasi tai sen puutteesta, ja mitä kankeampi olet, sitä nopeammin huomaat kehitystä. Sykettä laskee ja suupieliä nostaa myös paikalla hääräävät apuohjaajat eli joogakoirat. Tunnit järjestetään kurssimuotoisesti, jotta kurssin edetessä pystytään etenemään ryhmän ja sen jäsenten tarpeiden mukaisesti. Kursille olet erittäin tervetullut, vaikka et olisi koskaan käynyt joogassa.

Ohjaajana toimii joogaopettaja Anna Strazdina. Anna korostaa tunneillaan oman kehon tarkkailua ja kuuntelemista, harjoitus tehdään lempeästi ja huonohkolla huumorilla.

Paikkana Vauhtisammakko, Sirkkalankatu 13.

Kevään kurssit:

Kurssi A
4.2.20-17.3.20, harjoitukset tiistaisin 17.45-18.40
Hinta 79 e

Kurssi B
24.3.-5.5.20, harjoitukset tiistaisin 17.45-18.40
Hinta 79 e

Kurssi C
12.5.-16.6.20 (koko syyskausi), harjoitukset tiistaisin 17.45-18.40
Hinta 67 e

Kurssi A, B ja C yhteishintaan 210,00 euroa ( norm. 225e).

Ilmoittautuminen kevään Juoksijan jooga-kursseille: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJY_OjhJPEU8mcG44Q504l25QGlrlQhY-QxdtRA50Cc3pmKQ/viewform

NAISTEN KUNTOREMONTTI, TURKU

Järjestämme aikuisille naisille suunnattuja Naisten kuntoremontteja. Tämä kuntoremontti on tarkoitettu naisille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan, kiinteyttää kehoaan, pudottaa painoaan, treenata painoilla ja saada energiaa elämään. Kurssilla saa Personal training –palveluita edullisesti ryhmässä. Kurssilla tutustutaan uusiin lajeihin ja muokataan kroppaa.
Kuntoremonttien treenit koostuvat kestävyyspohjaisesta treenistä sekä tekniikka- ja voimaharjoittelusta. Kurssilla opitaan toiminnallista harjoittelua, saadaan kahvakuulailun perusteet  ja treenataan levytangolla.

Kurssin aikataulu:

Seuraava kurssi on keväällä 2020. Ilmoitamme aikataulun täällä pian.

TREENIMIRKUT / Turku

TreeniMirkut on tarkoitettu juuri sinulle, joka nautit treenaamisesta monipuolisesti ryhmässä. Treeneissä harjoitellaan kehonpainolla, kahvakuulilla ja levytangoilla monipuolisesti.  Mukaan voit tulla alkajana tai jo konkarina. Ryhmässä on mieletön treenihenki ja naisenergia. Kesäryhmä on ajalla 6.8.19-29.8.19.  Kaikki harjoitukset on ulkona säällä kuin säällä.

Tulossa kevät 2020.

UINTIKURSSIT, TURKU

Syksyllä 2020 järjestämme kaksi uinnin tekniikkakurssia: tekniikan alkeet -kurssin ja tekniikan jatkokurssin.

TEKNIIKAN ALKEET – kurssi 30.8 – 27.9.2020 / KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssilla käydään läpi vapaa- ja rintauinnin perustekniikat, hengitystä, rytmiä, käsivetoja, potkuja, yms. Pääsyvaatimuksena jonkinlainen uimataito (10m). Kurssi sopii sinulle, joka et ole ennen saanut uinnissa tekniikkaopetusta. Uimalasit pakolliset!

Harjoitukset on ajalla 30.8 – 27.9.2020 sunnuntaisin kello 20-21.00.

Paikka: Petreliuksen uimahalli.

Hinta 80 euroa.

******

TEKNIIKAN JATKOKURSSI 4.10 – 13.12.2020 / KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssilla kerrataan vapaa- ja rintauinnin tekniikkoita. Uidaan matkaa, harjoitellaan uintia eri nopeuksilla ja erillaisilla tekniikkaharjoituksilla. Syvennetään ja hiotaan tekniikoita taloudellisemmiksi ja tehokkaammiksi
Pääsyvaatimuksena kohtalainen uimataito, vähintään 100m yhtäjaksoista uintia. Kurssille voit tulla vaikka olisit kokeneempikin uimari ja uit parikin kilometriä kerralla. Uimalasit pakolliset!

Harjoitukset ajalla 4.10 – 13.12.2020 sunnuntaisin klo 20-21.

Paikka: Petreliuksen uimahalli
Hinta: 169 €

Ostamalla kerralla tekniikan alkeet sekä tekniikan jatkokurssin, hinta on 230 e.

Molempien kurssien ohjaaja: Niko Valdolin.

Lisätietoja kurssista: valdolin.niko@gmail.com tai 040-0413985.

Ilmoittautuminen uintikurssille on päättynyt, koska kurssit on täynnä.

liikuntapalvelut Vauhtisammakon kotisivut