SOHVAPERUNASTA JUOKSIJAKSI -VERKKOVALMENNUS

Oletko jo halunnut pitkään aloittaa juoksuharrastuksen pitkän liikuntatauon jälkeen? Tai oletko jo aloittanut useita kertoja, mutta harrastus tyssää aina heti muutaman viikon jälkeen? Ei hätää! Meillä on nyt ratkaisu tähän! Tule mukaan Sohvaperunasta juoksijaksi -verkkokurssillemme ja aloitat juoksuharrastuksen maltillisesti, teet harjoittelusta säännöllistä ja treenaat monipuolisesti juosten sekä vahvistaen ja rentouttaen kehoasi.

Tämä verkkokurssi on tehty sohvaperunoille eli ihmisille, joiden liikunta on jäänyt pitkäksi aikaa tauolle ja työtuoli ja sohva ovat imaisseet ihmisen syövereihinsä. Valmennus on tehty nimenomaan aivan vasta-alkajille. Kurssi on ennenkaikkea ihmisille, jotka eivät jaksa juosta yli 3 kilometrin matkaa tai se tuntuu todella haastavalta.

Valmennus kestää kuusi (superiisistartti) tai kolme kuukautta. Valitse valmennuksen kesto sen mukaan millainen kuntotasosi on nyt ja kuinka tiiviiseen harjoitteluun arjessasi pystyt sitoutumaan.  Huomaathan, että kolme kilometriä on kurssin ”yläraja” eli voit tulla kurssille, erityisesti superiisiin puolen vuoden valmennukseen, suoraan sohvalta.

Valmennus sisältää:
– alkajille tehdyn juoksuohjelman
– stressitasoja laskevaa ja kehoa avaavaa joogaa
– ketteryyttä ja liikkuvuutta lisäävää liikkuvuusharjoittelua
– hiit-treenejä kunnon nostamiseen
– treenejä lihasvoiman lisäämiseen

Valmennus sisältää siis PALJON muutakin kuin juoksua. Juoksun aloittamisessa yleinen virhe on maltin puuttuminen – juostaan aluksi aivan liikaa, ei huolleta kehoa eikä huolehdita lihaskunnosta. Tässä valmennuksessa aloitat kilometrien keräämisen juosten hyvin rauhassa ja panostat alkuun myös kehosi avaamiseen ja vahvistamiseen. Valmennus on hyvin monipuolinen ja tekee kehostasi vahvan ja kestävän alusta asti.

Kaikki treenit voi tehdä ilman välineitä ja juoksutreenit voit aloittaa suoraan kotioveltasi.

Valmentajina toimivat juoksuvalmentaja Mikko Liukka, joogaopettaja Anna Strazdina, kehonpainoharjoittelun asiantuntija Timo Oehlandt sekä liikkuvuustreenin ammattilaiset Jarkko Mäkinen ja Roosa Närhi.

Kurssin hinta on 89e/3kk tai 129e/6kk.

Osta kurssi tästä.

Kurssin alustana toimii Syke Tribe -sovellus, jota käytät helposti koneelta tai puhelimesta appina.

Tervetuloa mukaan!