50+ treenit talvikausi 2022 Turku

150,00 

50+ treenit järjestetään pienryhmässä, Tervetuloa rohkeasti mukaan kunnosta riippumatta!

TKU Sirkkalankatu 13, Turku (Vain 10 paikkaa!)

Treenit maanantaisin klo 18.

Lisätietoja: mikko@vauhtisammakko.com

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Hei sinä yli 50-vuotias!

Haluaisitko aloittaa nousujohteisen harjoittelun valmentajien kanssa, jotka kuuntelevat sinua? Oletko haaveillut treeniryhmästä, jossa treenit suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi?

 

50+ treenit Vauhtisammakolla tarjoavat sinulle monipuolista ja kehittävää treeniä kehonpainoharjoittelun, liikkuvuuden, kahvakuulien sekä painoharjoittelun saralla. Kaikki liiketekniikat käydään huolellisesti vaihe vaiheelta läpi ja saat kurssin aikana jatkuvasti laadukasta sekä henkilökohtaista palautetta omasta tekniikastasi. Tätä kautta voit tehdä liikkeet turvallisesti ja saavuttaa parempia tuloksia.

 

Kaikki harjoitukset on suunniteltu niin, että ne eivät kuormita sinua arjen paineessa. Harjoitusten tarkoituksena on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia, rentouttaa sekä vahvistaa koko kehoa ja mieltä.  Treeneissä huomioidaan jokaisen yksilöllinen kunto- ja lähtötaso.

 

Treenit alkavat Turussa ma 17.1. Klo 18:00 ja jatkuvat 14.3. saakka. Talvilomaa vietetään viikolla nro 8, joten valmennus sisältää yhteensä 8 valmennuskertaa.

 

Osoite: Vauhtisammakko, Sirkkalankatu 13, Turku.

 

Kurssin valmentajat:

Mikko Liukka 43
Mikko on kokenut, armollinen ja lempeä valmentaja joka haluaa, että kuuntelet kehoasi ja teet harjoittelusta mielekkäämpää.

Mikko on toiminut PT:nä vuodesta 2005 ja on lisäksi yleisurheiluvalmentaja, joogaopettaja, yleisurheiluvalmentaja ja toiminnallisen harjoittelun ohjaaja.

Mikolla on myös takanaan pitkä työura luokanopettajana. Hän kilpailee itse ultrajuoksussa kansainvälisellä tasolla ja kokee olevansa elämänsä kovimmassa kunnossa 43-vuotiaana. Mikon avulla saat liikunnasta elämääsi uudenlaisen virkistävän voimavaran. Hän huolehtii siitä, että aloitat riittävän lempeästi ja kevyesti- mutta myös siitä että treeni kehittyy ja vaatimustasoa nostetaan pikkuhiljaa.

Hanna Järvi
PT, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja.