Juoksijan jooga -verkkovalmennus

54,90 

Juoksijan jooga -verkkokurssi on suunniteltu nimenomaan juoksijoiden tarpeisiin. 10 viikon kurssi pitää sisällään liikkuvuutta, hengitystä ja voimaa kehittäviä harjoituksia, jotka auttavat erityisesti juostessa syntyviin jumeihin. Riippumatta siitä, oletko aloitteleva juoksuharrastaja vai polkujen konkari, saat tästä kurssista käytännön oppeja ja vinkkejä kehonhuoltoon ja vahvistavaan sekä palauttavaan oheistreeniin.

Osasto:

Kuvaus

Juoksijan joogan -verkkovalmennus alkaa 6.4.2021. Kurssi kestää 10 viikkoa eli päättyy 13.6.2021.

Juoksijan jooga -verkkokurssi on suunniteltu nimenomaan juoksijoiden tarpeisiin. 10 viikon kurssi pitää sisällään liikkuvuutta, hengitystä ja voimaa kehittäviä harjoituksia, jotka auttavat erityisesti juostessa syntyviin jumeihin. Riippumatta siitä, oletko aloitteleva juoksuharrastaja vai polkujen konkari, saat tästä kurssista käytännön oppeja ja vinkkejä kehonhuoltoon ja vahvistavaan sekä palauttavaan oheistreeniin. Kurssiin kuuluu kaksi noin puolen tunnin harjoitusta viikossa, toinen aktiivisempi ja toinen palauttavampi. Sitoudu harjoittelemaan tunnin viikossa kahden kuukauden ajan – huomaat kyllä tulokset! Harjoitukset on helppo suorittaa kotona. Joogavideot julkaistaan kahdesti viikossa ja voit palata harjoituksiin kun itsellesi sopii.

Kurssille tarvitset Facebook-käyttäjätunnuksen.

Ohjaajana toimii joogaopettaja Anna Strazdina. Annan lempeässä ja luovassa ohjauksessa pysyt varmasti mukana, vaikka jooga ei olisi ennestään tuttu. Anna on ohjannut joogaa juoksijoille jo useamman vuoden ajan, ja soveltaa harjoitukset myös kaikkein kankeimmille toimiviksi.

Haluatko maksaa liikuntaedulla?
Lue ohjeet täältä