Juoksukoulun verkkovalmennus 1.9.-31.12.2021

150,00 

Osta juoksukoulun verkkovalmennus koko loppuvuodeksi 2021 kertaostolla edullisemmin!

Saat juoksukoulun verkkovalmennuksen 1.9.-31.12.21 kertaostolla hintaan 150 euroa eli 50,00e/kk)

Valmennuksen aikana treenaat juoksua monipuolisesti. Opit juoksutekniikan perusteet sekä harjoittelet tekniikkaa erilaisin harjoittein. Voit tehdä juoksuohjelman mukaiset treenit urheilukentällä, pururadalla, juoksumatolla tai oman asuntoalueesi kevyen liikenteen väylällä. Meille on myös tärkeää, että suorittavien treenien ohessa pääset rentoutumaan ja kehosi palautuu ja vahvistuu joogan ja liikkuvuusharjoittelun avulla.

Saat ennen kurssin alkamista infoviestin sähköpostiisi. Jos viesti ei saavu, ole yhteydessä tanja@vauhtisammakko.com.

Jos haluat maksaa liikuntaedulla, katso ohje tästä.

 

Kuvaus

Tämä 4 kk verkkokurssi on sopii kaikille jo juokseville. Alin tasoryhmä Alkajat edellyttää sinulta yhdenjaksoisesti 5 min juoksua, jotta voit osallistua valmennukseen. Lisäksi valmennuksessa on omat tasoryhmät kuntoilijoille ja kilpakuntoilijoille. Valmennus on jatkuva verkkovalmennus, joka etenee vuoden aikana juoksijan vuosiharjoittelun kaavaa noudattaen. Jokaisella treenikuukaudella on siis oma teemansa ja pääset treenaamaan mukana monipuolisesti ja niin, että olet kisakunnossa alkusyksystä. Osallistuminen ei edellytä, että olet menossa johonkin kisaan tai että kisasi olisi juuri syksyllä. 

 

Verkkovalmennuksellamme

  •   opit juoksuharjoittelun ja -tekniikan perusteet opastus- ja harjoitteluvideoiden avulla
  •   treenaat juoksua monipuolisella juoksuohjelmalla: vähintään kolme juoksuharjoitusta/viikko
  •   osallistut live-treeneihin ja -luentoihin Vauhtisammakon kokeneiden valmentajien kanssa
  •   nautit palauttavasta joogasta tai liikkuvuusharjoittelusta
  •   saat voimaa juoksuun oheisharjoittelun avulla (mm. kuntopiiri, kahvakuulatreenit)
  •   saat valmentajiemme tuen kokoaikaisesti harjoittelullesi

Valmennuksemme avulla teet harjoittelustasi säännöllistä.  Huomaat tulokset jo ensimmäisen valmennusosion jälkeen. Tee harjoitteet oman aikataulusi mukaan – missä ja miten sinulle parhaiten sopii. Voit palata harjoitteisiin, kun itsellesi sopii. Meille on tärkeää, että suorittavien treenien ohessa pääset rentoutumaan – kehosi palautuu sekä vahvistuu joogan ja liikkuvuusharjoittelun avulla. Valmennus toteutetaan kuntotasoryhmissä. Tarvitset käyttämiseen FACEBOOK-käyttäjätunnuksen. Valmennus toimii Facebook-alustalla suljetussa ryhmässä. Kurssi toimii normaalisti 2kk jaksoissa, jotka ovat 1.7.-29.8.21, 1.9.-31.10.21 sekä 3.11.-31.12.2021.

Tämä valmennus perustuu siis omatoimiseen treenaamiseen, mutta pääset halutettassasi hyödyntämään live-treenit, joissa ohjaaja antaa sinulla suoraan juoksun aikana ohjeet ja ilmoittaa juostavat ajat. Opit siis juoksusta ja harjoittelusta myös treenatessasi. Samoin luennot toimitetaan osaksi livenä. Samalla pääset halutessasi treenaamaan samaan aikaan kaikkien valmennuksen juoksijoiden kanssa – treenataan yhdessä!

Verkkovalmennuksessa on kolme tasoryhmää, jotka jokainen jakautuvat kahteen alaryhmään:
– Alkajat: jaksat juosta 5 min matkan yhdenjaksoisesti
– Kuntoilijat: jaksat juosta 5 km matkan 40 minuuttiin
– Kilpakuntoilijat: jaksat juosta 5 km matkan alle 30 minuuttia ja sitä kovemmat juoksijat
Jokaisella tasoryhmällä on oma valmentaja.
Saat juoksukoulun verkkovalmennuksen 19.-31.12.21 kertaostolla hintaan 150 euroa eli 50e/kk)