Ale!

Kevätkauden juoksukoulu Turku + RunFrog 6kk, KILPAKUNTOILIJAT

140,00 

Talvi+kevät juoksukoulu Turku 2023

Kuvaus

 

Koko kevätkauden juoksukoulu Turussa alkaa 24.1.2023 ja jatkuu aina 20.5.2023 saakka!

Olemme uudistaneet ja selkeyttäneet juoksukoulun rakennetta, jotta sinä saat varmasti monipuolisinta ja kehittävintä treeniä.

Mitä ja milloin?

Koko kevätkauden juoksukoulun ajankohta on 24.1-20.5.2023.

Missä?
Kaikki viikkotreenit sekä viikonlopun pitkät lenkit lähtevät Vauhtisammakolta, osoitteesta: Sirkkalankatu 13, 20100 Turku.

HUOM! Ei treenejä:

Lauantai 8.4. (pääisiäinen)
Torstai 18.5. (helatorstai)
Viikko 8 (hiihtoloma)

Koko kevätkauden Kilpakuntoilijoiden treeneihin kuuluvat seuraavat ohjaukset:

Tiistaisin: klo 19:15
Torstaisin: klo 18:00 (kuntoilijoiden kanssa samaan aikaan).

Lauantai: kauden mukana pidentyvä pitkä kevyempi juoksuharjoitus klo 11:15- (ja/tai kevyempi lenkki Alkajien kanssa klo 10-11:00.)

Juoksukoulun ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoryhmään:

Alkajat (jaksat juosta 5 min matkan yhtäjaksoisesti)

Kuntoilijat  (jaksat juosta 5 km matkan 35 minuuttiin)

Kilpakuntoilijat (jaksat juosta 5 km matkan alle 25 minuuttiin)

Vaatimustaso on ehdoton minimisuositus, ettei treenistä tule sinulle liian kuormittavaa.

Jos mietit kahden ryhmän välillä, valitse kevyempi, jotta mahdollistat pitkäaikaisen kehityksesi juoksun saralla ja vältät ylitreenaamisen aiheuttamat vammat.

Hinta:

BlackWeek -tarjous: 140e (tarjous voimassa 20.-27.11)

Ovh 200e

RunFrog – sovelluksen käyttöönotto oston jälkeen: laita oston jälkeen viestiä hanna@vauhtisammakko.com , niin opastamme sinua äpin käyttöönotossa. ÄLÄ luo itse tunnuksia tai syötä luottokorttisi tietoja Google Play:n ta App Storen kautta, jos ostat äpin Vauhtisammakon verkkokaupan kautta.

Runfrog on Vauhtisammakon oma juoksuharjoitteluun keskittyvä applikaatio, jonka avulla voi treenata monipuolisesti juoksua kymmenien eri juoksuohjelmien, juoksutekniikkavideoiden, juoksupodcastien, kurssien, voimatreenien, liikkuvuus- ja kehonhuolto- sekä joogatreenien muodossa.

Juoksutreenejä helpottamaan ja monipuolistamaan äppi sisältää satoja tunteja ääninauhoitteita, joita voi käyttää apuna juoksutreeneissä: valmentaja on mukana korvanapeissasi lenkillä ja ohjeistaa sinua treenin aikataulutuksessa, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin omasta juoksustasi.

Podcast – äänitallenteet tuovat myös monipuolisuutta esimerkiksi pitkille juoksulenkeillesi: kuulet tarinoita esim. treenaamisesta, hyvinvoinnista ja terveellisistä elintavoista.

Olemme vuosia kehittäneet applikaation sisältöä ja sisältöä onkin jo satoja tunteja valmiina. Sisältö monipuolistuu ja kehittyy koko ajan ja sitä tulee jatkuvasti lisää.

Meillä on kymmeniä eri sisällöntuottajia, joten jokaiselle treenaajalle löytyy varmasti itselle oikea ja sopivimmalta tuntuva ohjaaja.

Tähtäämme muutaman vuoden sisällä kansainvälisille markkinoille.

Jos sinulla herää kysymyksiä, laita viestiä: hanna@vauhtisammakko.com tai mikko@vauhtisammakko.com

HUOM! Black week on ylikuumentanut verkkokauppamme liikennettä! Jos osto verkkokaupan kautta ei onnistu, voit suorittaa maksun suoraan tilille Vauhtisammakko OY : FI02 4108 0011 8997 24 . Laita viestiksi kaupunki, ryhmä sekä kausi mille ilmoittaudut (esim. Turku, Alkajat, kevätkauden juoksukoulu 2023.) Laita tämän jälkeen viestiä: hanna@vauhtisammakko.com ja mukaan kuvakaappaus/tosite ostosta, niin lisäämme sinut osallistujalistalle ja saat infoviestin kaudesta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa!