Runfrog 12kk

150,00 

Runfrog juoksuappi 12kk ajaksi käyttöösi.

Osasto:

Kuvaus

Runfrog- appi 12kk käyttöajaksi.

Runfrog on Vauhtisammakon oma juoksuharjoitteluun keskittyvä applikaatio, jonka avulla voi treenata monipuolisesti juoksua kymmenien eri juoksuohjelmien, juoksutekniikkavideoiden, juoksupodcastien, kurssien, voimatreenien, liikkuvuus- ja kehonhuolto- sekä joogatreenien muodossa.

Juoksutreenejä helpottamaan ja monipuolistamaan äppi sisältää satoja tunteja ääninauhoitteita, joita voi käyttää apuna juoksutreeneissä: valmentaja on mukana korvanapeissasi lenkillä ja ohjeistaa sinua treenin aikataulutuksessa, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin omasta juoksustasi.

Podcast – äänitallenteet tuovat myös monipuolisuutta esimerkiksi pitkille juoksulenkeillesi: kuulet tarinoita esim. treenaamisesta, hyvinvoinnista ja terveellisistä elintavoista.

Olemme vuosia kehittäneet applikaation sisältöä ja sisältöä onkin jo satoja tunteja valmiina. Sisältö monipuolistuu ja kehittyy koko ajan ja sitä tulee jatkuvasti lisää.

Meillä on kymmeniä eri sisällöntuottajia, joten jokaiselle treenaajalle löytyy varmasti itselle oikea ja sopivimmalta tuntuva ohjaaja.

Tähtäämme muutaman vuoden sisällä kansainvälisille markkinoille.

Miten toimii?

Kun ostat Runfrog – sovelluksen verkkokaupastamme, laitathan oston jälkeen viestiä: maria@vauhtisammakko.com ja liitä mukaan ostokuitti. Luomme sinulle tunnukset manuaalisesti.

Jos ostat sovelluksen Google Playn tai App Storen kautta, luo tunnukset itse.

Liity myös Runfrog – ryhmään Facebookissa: RUNFROG | Facebook

Ryhmässä ohjaajat vastaavat kysymyksiin treenaamisesta, ohjelmsta sekä sovelluksen käytöstä.

Mukavia treenihetkiä!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Runfrog 12kk”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *