Runfrog 6kk

99,00 

Runfrog juoksuappi 6kk ajaksi käyttöösi.

Osasto:

Kuvaus

Runfrog- appi 6kk käyttöajaksi.

Runfrog on Vauhtisammakon oma juoksuharjoitteluun keskittyvä applikaatio, jonka avulla voi treenata monipuolisesti juoksua kymmenien eri juoksuohjelmien, juoksutekniikkavideoiden, juoksupodcastien, kurssien, voimatreenien, liikkuvuus- ja kehonhuolto- sekä joogatreenien muodossa.

Juoksutreenejä helpottamaan ja monipuolistamaan äppi sisältää satoja tunteja ääninauhoitteita, joita voi käyttää apuna juoksutreeneissä: valmentaja on mukana korvanapeissasi lenkillä ja ohjeistaa sinua treenin aikataulutuksessa, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin omasta juoksustasi.

Podcast – äänitallenteet tuovat myös monipuolisuutta esimerkiksi pitkille juoksulenkeillesi: kuulet tarinoitaesim. treenaamisesta, hyvinvointiin ja  …

Olemme vuosia kehittäneet sen sisältöä ja sisältöä onkin jo satoja tunteja valmiina. Sisältö monipuolistuu ja kehittyy koko ajan ja sitä tulee jatkuvasti lisää.

Meillä on kymmeniä eri sisällöntuottajia, joten jokaiselle treenaajalle löytyy varmasti itselle oikea ja sopivimmalta tuntuva ohjaaja.

Tähtäämme muutaman vuoden sisällä kansainvälisille markkinoille.