10x sarjakortti

59,00 

10x sarjakortti Vauhtisammakon tuotteisiin. Kortti on voimassa 1v ajan.

Osastot: ,

Kuvaus

HUOM! Verkkokauppamme toiminnassa on ollut viimeaikoina ongelmia! Jos osto verkkokaupan kautta ei onnistu, voit suorittaa maksun suoraan tilille Vauhtisammakko OY : FI02 4108 0011 8997 24 . Laita viestiksi ostamasi tuote. Laita tämän jälkeen viestiä: hanna@vauhtisammakko.com ja mukaan kuvakaappaus/tosite ostosta, niin lisäämme sinut osallistujalistalle ja saat infoviestin kaudesta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa!

Kuvaus:

Kiinnostavatko kurssimme, mutta epäilet ehditkö arkesi puitteissa osallistua kaikkiin harjoituksiin? Etkö halua sitoutua pitkälle kurssille ja maksaa harjoituksista, joihin et mahdollisesti pääsisikään osallistumaan?  Matkusteletko työn puolesta ympäri Suomea ja haluaisit käydä harjoituksissa eri kaupungeissa? Siinä tapauksessa meillä on apu juuri sinulle!

Meiltä voit nyt ostaa 10x ja 20x sarjakortin käyttöösi, jolloin voit osallistua harjoituksiin ilman sitoutumista kokonaisille kursseille!

Sarjakortteja voit käyttää seuraavissa harjoituksissa:

– Kaikkien kaupunkien juoksukoulut (Turku, Tampere, Helsinki, Espoo)
– Juoksijan voima – ja Juoksijan – kahvakuulakurssit
– Polkujuoksukoulut

Huomioithan treeneihin tullessasi ryhmien tasoryhmävattimukset!

Hinta?

10x: BlackWeek tarjous 41,7e (tarjous voimassa 20.-27.11.)
20x: BlackWeek tarjous 70e (tarjous voimassa 20.-27.11.)

OVH:
10x kortti 59e
20x kortti 100e

Miten kortti toimii?

Ota sarjakortti mukaan treeneihin ja ilmoita ohjaajalle ennen harjoituksen alkua, että osallistut treeneihin sarjakortin avulla. Harjoituksiin osallistumisesta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. 10x kortti on voimassa 1v ajan. Kortti on henkilökohtainen.

Toimitus?

Kortin voit noutaa tai käydä ostamassa osoitteesta Sirkkalankatu 13, 20500 Turku (ota mukaan tosite ostosta kun noudat korttia). Jos et pääse noutamaan korttia, ilmoita hanna@vauhtisammakko.com mihin osoitteeseen postitamme kortin, liitä mukaan tosite ostosta.

Lisäinfoa voit kysyä: hanna@vauhtisammakko.com

Muista myös liittyä eri kaupunkien Facebook – ryhmiin, joissa saat ajankohtaista tietoa eri kaupunkien harjoituksista ja aikatauluista:

Turku
Helsinki
Espoo
Tampere