10x sarjakortti

89,00 

Tuotetunnus (SKU): 10x Osastot: ,

Kuvaus

Kuvaus:

Kiinnostavatko kurssimme, mutta epäilet ehditkö arkesi puitteissa osallistua kaikkiin harjoituksiin? Etkö halua sitoutua pitkälle kurssille ja maksaa harjoituksista, joihin et mahdollisesti pääsisikään osallistumaan?  Matkusteletko työn puolesta ympäri Suomea ja haluaisit käydä harjoituksissa eri kaupungeissa? Siinä tapauksessa meillä on apu juuri sinulle!

Meiltä voit nyt ostaa 10x ja 20x sarjakortin käyttöösi, jolloin voit osallistua harjoituksiin ilman sitoutumista kokonaisille kursseille!

Sarjakortteja voit käyttää seuraavissa harjoituksissa:

– Kaikkien kaupunkien juoksukoulut (Turku, Tampere, Helsinki, Espoo)
– Polkujuoksukoulut

-Sisätunnit, Turku (veloitamme näistä 2 käyntiä)

Huomioithan treeneihin tullessasi ryhmien tasoryhmävattimukset!

 

Miten kortti toimii?

Ota sarjakortti mukaan treeneihin ja ilmoita ohjaajalle ennen harjoituksen alkua, että osallistut treeneihin sarjakortin avulla. Harjoituksiin osallistumisesta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. 10x kortti on voimassa vuoden ajan. Kortti on henkilökohtainen.

Toimitus?

Kortin voit noutaa tai käydä ostamassa osoitteesta Sirkkalankatu 13, 20500 Turku (ota mukaan tosite ostosta kun noudat korttia). Jos et pääse noutamaan korttia, ilmoita maria@vauhtisammakko.com mihin osoitteeseen postitamme kortin, liitä mukaan tosite ostosta.

Lisäinfoa voit kysyä: maria@vauhtisammakko.com

Muista myös liittyä eri kaupunkien Facebook – ryhmiin, joissa saat ajankohtaista tietoa eri kaupunkien harjoituksista ja aikatauluista:

Turku
Helsinki
Espoo
Tampere

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “10x sarjakortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *