JUOKSUVALMENNUS URHEILUSEUROILLE

Tuntuuko, että seurasi pelaajien peli kulkee muuten hyvin, mutta juoksussa olisi sekä tekniikassa että vauhdissa parantamista? Onko juoksu pelaajillenne oheisharjoitteluna tylsää ja yksipuolista?

Järjestämme jalkapallo-, pesäpallo- ja muille seuroille urheilijoiden fysiikkavalmennusta, jossa pelaajat oppivat juoksemaan lajinomaisesti sekä teknisesti oikein. Tällä valmennuksella peli saadaan kulkemaan paremmin ja vältytään juoksun aiheuttamilta rasitusvammoilta. Juoksuharjoittelu ja juoksutekniikkaharjoittelu tuovat myös vaihtelua normaaliin treenikauteen.

Juoksuohjaus seuroille voidaan järjestää erilaisina konsepteina. Yleensä ohjauksia on 10-15 kappaletta ja niissä aina pureudutaan yhteen tekniikka-alueeseen kerrallaan. Fysiikkavalmennusta teemme niin aikuisjoukkueille kuin lapsiryhmillekin. Teemme valmennuksia kattavasti myös verkon kautta. Verkkovalmennukset ovat hyvä apu pelaajien kunnon ylläpitämiseen ajankohtina, jolloin joukkueet eivät pääse harjoittelemaan normaalisti paikan päällä.

Valmennuksen yhteydessä teemme myös kehonhallintaharjoituksia ja mahdollisesti venyttelyharjoituksia. Ohjauksen yhteydessä voimme myös kuvata pelaajien juoksua.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta:

Mikko Liukka
mikko@vauhtisammakko.com
041-5024078